Happy release day!

Geplaatst op 8 juni 2020 door Emmy in Boeken, Schrijven / 10 Comments

Vanaf vandaag ligt Supernerd dan echt in de winkel! Wat een bijzondere ervaring is dit, zeg!

Normaal gesproken had ik afgelopen weekend een feestelijk boekenfeestje gehad met vrienden en familie in mijn lievelingsboekhandel Van Piere. Helaas kon dit natuurlijk niet doorgaan, dus hebben we afgelopen weekend een online releaseparty gedaan. Anders, maar toch een goed alternatief!

Sommigen van jullie zullen het boek ondertussen al ontvangen hebben: ik ben namelijk al begonnen met het versturen van de pre-orders, zodat jullie zo snel mogelijk plezier kunnen hebben van Steph’s verhaal.

Mocht je hem nog niet besteld hebben, dan kan dat natuurlijk in mijn webshop of bij je favoriete boekhandel.

Ik kan niet wachten om te horen wat jullie van het boek vinden. Mijn uitgeverij organiseert een blogtour, wat natuurlijk ook heel spannend is! Ik hoop in ieder geval dat jullie net zo veel plezier aan het boek beleven, als ik deed aan het schrijven ervan.

Het schrijven van Supernerd ging niet zonder slag of stoot. Ik ben er geloof ik 2 of 3 jaar mee bezig geweest. Vroeger dacht ik dat het uitgeefproces een stuk vlotter was. Boy was I wrong! Toen ik vorig jaar mei hoorde dat mijn boek werd uitgegeven, had ik mezelf net een spuit gegeven voor een dosis hormonen. Meteen janken natuurlijk (vanwege het boek, niet de spuit). Dit maakte van 2019 een heel mooi jaar en van 2020 ook, ondanks de Coronatijd.

Mochten jullie vragen hebben over het uitgeefproces, schrijven of illustreren van Supernerd, laat je dan een reactie achter? Lijkt me echt heel leuk!

Tags:

Divider

10 responses to “Happy release day!

  1. Gefeliciteerd, wat gaaf! Ik weet nog niet wanneer ik er aan toe ga komen (te veel boeken om te lezen), maar ik heb hem alvast op mijn TBR gezet in goodreads!

  2. Gefeliciteerd! Je eigen boek in je handen hebben is zoooo bijzonder! Enne, Ik heb Supernerd natuurlijk op mijn wil-ik-lezen-lijst gezet 🙂

  3. Marjolijn

    Gefeliciteerd! Ik vond die online releaseparty leuk om te zien. Ik vond het ook grappig dat jij naar links keek, toen Jen vroeg of jij een eigen Henry hebt. Stond Rob daar? Stiekem hoop ik dat Rob daar stond, want dat zou ik best romantisch vinden ^^ 😛

  4. Lotte

    Ik heb het boek donderdag ontvangen en ik heb hem gisteren uitgelezen. Het las erg vlot en ik vond het leuk dat het niet een standaard superhelden- of liefdesverhaal heeft. Ik hoop dat er snel een deel 2 komt!

  5. Wat leuk! Ik heb net je blog ontdekt en word ontzettend enthousiast van je artikelen. Boeken, Dungeons and Dragons, fantasy – ik voel me meteen thuis. Gefeliciteerd met je eigen boek!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.