Gratis printable: Gelezen boeken bijhouden

Geplaatst op 15 maart 2016 door Emmy in DIY / 9 Comments

Ik hou graag op verschillende manieren bij welke boeken ik heb gelezen. Via goodreads bijvoorbeeld, maar ook via een schriftje. Hierin schrijf ik op welk boek ik wanneer heb gelezen en hoeveel sterren ik het heb gegeven. Dit vind ik vooral heel erg handig bij het herlezen van boeken, omdat dit bij goodreads niet heel gemakkelijk bij te houden is.

Naast dat ik het gewoon leuk vind om terug te bladeren, kan zo’n boekje je ontzettend veel informatie verschaffen over jouw leesgewoonten. Zo zie ik dat ik sneller en vooral meer ben gaan lezen in de afgelopen jaren.

Omdat niet iedereen zin heeft om elke keer netjes in een boekje te schrijven, heb ik drie bestandjes gemaakt die je kunt downloaden en uitprinten. Je mag deze printable gratis voor eigen gebruik afdrukken.

Klik op de afbeelding om het bestand te openen en te downloaden.

3 2 1

Zoals jullie kunnen zien heb ik drie kleuren gemaakt. Deze printable zijn overzichtelijk strak en hebben voldoende ruimte. Voel je vooral vrij om ze te gebruiken! Mocht je ze in gebruik hebben, dan vind ik het erg leuk om er een foto van te zien! Tag mij op social media met @zonenmaan

Veel plezier met het bijhouden van jouw gelezen boeken!

Tags: ,

Divider

9 responses to “Gratis printable: Gelezen boeken bijhouden

  1. leuk! Ik heb zelf ook al eens zoiets in elkaar geknutseld in mijn photoshop periode haha, maar tegenwoordig gebruik ik eigenlijk alleen nog Goodreads ipv papier. Wel leuk dat je het aanbiedt voor anderen πŸ™‚

  2. Nice! Ik hou het sinds kort bij in een Word-bestandje, dat er ongeveer zo uitziet maar dan met cijfers ipv sterren. Ik wilde het eigenlijk liever op papier bijhouden, en dit ziet er erg leuk en overzichtelijk uit!

  3. Leuk gedaan! Ik hou het bij in een boekje, maar ik ga deze ook printen (gewoon lekker alle kleurtjes haha) want ik vind het wel leuk om het zo in een lijst bij elkaar te zien!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.