Godkiller – Hannah Kaner

Geplaatst op 22 juni 2023 door Emmy in Boeken, Recensie / 0 Comments

Godkiller – Hannah KanerGodkiller door Hannah Kaner
Serie: Godkiller #1
Uitgever: Harper Voyager | Januari 2023
Genres: Fantasy
Aantal pagina's: 304
ISBN: 9780008521462
Uitgave: Hardcover
Goodreads
three-half-stars

Kissen kills gods for a living, and she enjoys it. That is until she finds a god she cannot kill: Skediceth, god of white lies, who is connected to a little noble girl on the run.

Elogast fought in the god war, and helped purge the city of a thousand shrines before laying down his sword. A mysterious request from the King sends him racing back to the city he destroyed.

On the way he meets a godkiller, a little girl and a littler god, who cannot find out about his quest.

Kocht ik Godkiller in eerste instantie vanwege de prachtige kaft en daarna pas omdat het verhaal me aansprak? Ja. Heb ik daar spijt van? Nee. 

Is het boek toch anders dan ik had verwacht? Ja. 

Godkiller begon echt supervet en eindige echt fantastisch, maar in het midden had het in mijn beleving een dipje. Er zijn ook aardig wat personages en het duurde even voordat ik echt een klik met ze had. Niet elk personage interesseerde me ook evenveel, totdat hun lijntjes samenkwamen. Toen klikte het en kon ik ook meer van het verhaal genieten.

In het geheel heb ik van het verhaal genoten, maar tijdens het lezen had ik er af en toe wat meer moeite mee. Het is in ieder geval wel een fantasyverhaal met toffe wendingen en heel interessante personages.

De komende tijd plaats ik minder blogposts en kortere recensies.

three-half-stars

Tags: , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.