Gishwhes 2015

Geplaatst op 1 augustus 2015 door Emmy in Persoonlijk / 5 Comments

Wat doe je wanneer je er achter komt dat een van je favoriete acteurs elk jaar een soort van speurtocht organiseert? Dan schrijf je je natuurlijk in! Maanden terug las ik voor het eerst over Gishwhes en na flink twijfelen besloot ik me in te schrijven voor een scholarship; een gratis account in de hoop dat de organisatie voldoende binnenhaalt en je motivatie goed genoeg vind om mee te mogen doen zonder te betalen. Een week of twee geleden kreeg ik het verlossende woord; ik mocht meedoen! Een aantal dagen terug werden de teams bekend gemaakt en vandaag begint het feest dan echt.

Gishwhes?
Gishwhes staat voor the Greatest International Scavenger Hunt the World Has Ever Seen en is dus een soort speurtocht, georganiseerd door Misha Collins waar jaarlijks duizenden mensen aan mee doen in teams van 15. Je kunt die teams zelf samenstellen door je als team op te geven, of je wordt bij mensen van over de hele wereld ingedeeld, zoals bij mij het geval is. Samen met twee Denen, een Canadees en 11 Amerikanen is het de bedoeling dat we Items van de list gaan afstrepen en dit visueel bij gaan houden. Het winnende team gaat namelijk op vakantie met meneer Collin’s himself. Hallo motivatie.

Opdrachten
Ik heb geen idee hoe die opdrachten gaan zijn, welke haalbaar zijn en wie ik allemaal op ga trommelen om een item te kunnen afstrepen. Ik hoop natuurlijk dat we winnen, maar we hebben als team nog niet eens contact met iedereen en tja.. dat is natuurlijk best lastig! Gelukkig zijn de mensen waar ik wél al contact mee heb al super gezellig. En daar draait het misschien ook wel om; nieuwe contacten maken. Ondanks dat we duizenden kilometers uit elkaar wonen, hebben we allemaal dingen gemeen en zijn we er klaar voor om de meest ludieke acties te ondernemen. Helaas komt de lijst vanmiddag pas online, waardoor ik niet zo snel in staat ben om die acties op Castlefest uit te voeren. Maar ik ga mijn best doen! En anders doe ik wat leuks in Deventer! Op mijn instagram zal ik natuurlijk het een en ander bijhouden.

Maar wat me ook enorm aantrekt aan deze actie, is dat het verbonden is aan ‘random act of kindness’. Jullie kennen dat begrip vast wel; zonder er iets voor terug te willen iets goeds doen voor een ander. Dat is toch mooi?

Dit gaat een gekke week worden.. Maar ik heb er zin in!

 

Tags: ,

Divider

5 responses to “Gishwhes 2015

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.