Geplande uitgaven in april

Geplaatst op 8 april 2014 door Emmy in Boeken / 14 Comments

Elke maand verschijnen er wel weer nieuwe pareltjes in de boekwinkel. En wat ik zelf bloed irritant vind, is als ik achter de feiten moet aanwandelen. Dus om mezelf – en jullie dus ook – een beetje te helpen, besloot ik een lijstje op te stellen met boeken waar ik blij van wordt en die in april verschijnen. Weet jij nou nog een boek die perfect bij mij past? Laat het dan vooral weten! Klik op de afbeelding om naar de desbetreffende uitgever te gaan.

Offworlder 1 - De Jongen uit Celstad - C.M. ChangOmslagfotoOmslagfotoDe zaterdag van het onweerHermelijnHaar dagZijn jaar

Dit zijn toch weer veel te veel leuke boeken? Zeg nou zelf… Argh. En dan is dit alleen nog maar van april en van boeken waarvan ik meteen zeker weet dat ik ze tof zou vinden.

Om welk boek staan jullie te springen?

Tags: ,

Divider

14 responses to “Geplande uitgaven in april

 1. Ik kijk vooral uit naar Sterrenlicht, de Glazen Troon en Rose onder Vuur… en eigenlijk ook naar het nieuwe boek van Jessica Warman… mag ik ook gewoon zeggen dat ik alles wil lezen?

 2. Nicole

  Goed idee dit. Zelf ben ik ook wel eens aan het zoeken wanneer er nieuwe boeken uitkomen.
  Maar vind het altijd wat verwarrend zoeken, kijk ik op de website van een boekenwinkel of op de website van een uitgever.

  Deze boeken kende ik nog niet. Maar er zitten wel een paar bij waar ik nieuwsgierig naar ben.

  • Hopelijk heeft dit lijstje je dan goed geholpen! 😉 Het zijn natuurlijk niet alle nieuwe boeken, maar vooral boeken die voor mij en de meeste lezers van dit blog leuk zouden kunnen zijn.

 3. Nicole

  Goed idee dit. Zelf ben ik vaak ook wel aan het uitzoeken welke nieuwe boeken er allemaal uitkomen, maar vind het vaak wat verwarrend, zoek ik op de website van een boekenwinkel of op de website van een uitgever.

  Deze boeken kende ik allemaal nog niet. Maar ben wel nieuwsgierig naar een aantal boeken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.