Fan van Rhysand of Tamlin?

Geplaatst op 8 december 2016 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 3 Comments

Sexy mannen in boeken, vrouwelijke YA lezers zijn er in vele gevallen dol op. Ik wel in ieder geval! En daarom besloot ik dat ik, wanneer ik een nieuwe kaars ging maken, me eerst zou focussen op de mooie mannen uit een van meest populaire series van dit moment: Hof van doorns en rozen, oftewel A Court of Thorns and Roses. Sinds Twilight is er geloof ik niet meer zo heftig gereageerd op de verschillende teams en daarom kon ik niet anders dan met twee nieuwe kaarsen komen: Tamlin én Rhysand.

De kaarsen hebben hetzelfde formaat als de Magic kaars en heeft alleen een andere oplage. We werken met kleinere batches, zodat we ons assortiment meer en meer kunnen gaan uitbreiden. Elke kaars is handgemaakt en kan daarom een beetje qua kleur en glitters afwijken van de foto. Maar ze ruiken allemaal heerlijk én zijn voorzien van een door mij geïllustreerde sticker passend bij het personage!

Rhysand

Wat zou Hof van mist en woede zonder Rhysand zijn? Mij wist deze elf uit het nachthof al bij boek één te boeien. Deze kaars is blauwgrijs van kleur en bevat grijze en blauwe glitters. Hij ruikt naar jasmijn, wat natuurlijk dé nachtbloem is.

Tamlin

Met Tamlin begon alles. Daarom mag hij natuurlijk niet ontbreken. Tamlin is rozerood van kleur (als de kaars brand wordt hij steeds roder!) met gouden en rode glitters. De geur bestaat uit verschillende lentebloemen, want het blijft natuurlijk wel de heer van het lentehof!

Denk jij nu: DIT MOET IK HEBBEN! Ga dan naar de shop of stuur een mailtje naar emmy@zonenmaan.net. De kaarsen kosten €7,50 excl verzendkosten. Ik stuur de kaarsen graag naar je op, of neem ze voor je mee naar een evenement.

Werk jij in een boekhandel? De kaarsen zijn ook in te kopen.

Ook met uitgevers en auteurs wil ik graag samenwerken. Ik maak kaarsen op bestelling passend bij een personage of boek. Stuur me een mailtje om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Tags:

Divider

3 responses to “Fan van Rhysand of Tamlin?

  1. Ik heb de boeken nog steeds niet gelezen maar de Rhysand-kaars vind ik er wel heel mooi uitzien en jasmijn is natuurlijk een lekker geurtje. Niet te overheersend want daar ben ik niet zo gek van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.