En waarom stond dit ook al weer nog op mijn plank?

Geplaatst op 10 april 2014 door Emmy in Vlog / 14 Comments

Joanne liet op Storyhunters zien welke boeken er al een hele tijd op haar TBR plank stonden en daardoor werd ik geinspireerd om deze vlog op te nemen. Ik laat zien hoe mijn nog-te-lezen plank er uit ziet en welke boeken er op staan. En natuurlijk wat mijn logica achter de volgorde is. Let niet op mijn haar, dat zit verschrikkelijk. Veel plezier met kijken!

Welk boek moet ik van jou zo snel mogelijk lezen? Mijn doel is in ieder geval om tijdens de read-a-thon van Books&Kisses een hele boel dikke boeken te lezen.. Want ik heb natuurlijk een aantal dikke boeken in de kast staan. Wat vinden jullie?

Tags: ,

Divider

14 responses to “En waarom stond dit ook al weer nog op mijn plank?

 1. ‘Ik aai graag boeken’, haha, geweldig :p Ik pak zelf meestal eerst dunnere boeken uit mijn kast dan dikkere. Maar ik hoop dat je ze dit jaar allemaal nog uit krijgt 😀 De Books&Kisses Readathon moet ook wel helpen ja ^^

 2. Haha ik vind je lief hoor, maar ik werd een béétje zeeziek van je filmpje 😉
  Ongelofeloos trouwens, dat je zo veel boeken leest, en dat die plank vervolgens niet leger wordt =P al ken ik dat wel, mijn lijstje op goodreads wordt ook steeds langer ondanks snoeien en hard doorlezen xD

  • Haha ja, ik zou eigenlijk gewoon met statief moeten filmen.. maar lui. 🙂
   Stom he? Maar ik doe mijn best die plank leger te krijgen. Echt!

 3. Super leuk filmpje Emmy!
  Ik vind de cover van Embrace erg mooi. Zag ik het nou goed, heeft Embrace ook nog een mooie binnenkant? Leek beetje paars met zilveren krullen of zo? Of zie ik nu spoken, haha?

  Ik vind het wel fijn dat je je TBR even showt, nu voel ik me een stuk minder schuldig over mijn eigen TBR-stapel xD

 4. Thyrze

  Ik heb zonet besloten ook mijn ongelezen boeken op 1 plank neer te zetten. Vind ’t eigenlijk wel een heel goed idee, haha.

 5. Leuk filmpje! Ik heb mijn gelezen en ongelezen boeken door elkaar heen staan. Maar misschien moet ik toch maar een apart plankje maken voor mijn ongelezen boeken misschien dat ik ze dan ook wat eerder uit de kast haal 😀

 6. Lisanne

  Leuk filmpje! En wat een enorme stapel zeg hahaha.
  Niet te lang wachten met Schaduw van de Nacht en De Verborgen Universiteit hoor! Die zijn zo gaaf! Echt mijn favoriete boeken/ series van het afgelopen jaar 😀

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.