Emmy als Kraai

Geplaatst op 20 maart 2014 door Emmy in Persoonlijk / 7 Comments

Vanessa kennen sommige van jullie vast wel als de schrijfster van het boek ‘Tweedehands vleugels’, wat overigens een super leuk boek is, dus ga het vooral kopen! Pas verscheen er op haar blog wel een hele leuke actie, namelijk: maar een selfie met jou en tweedehands vleugel en krijg een tekening van jezelf als Engel/Kraai. Nou, dat kon ik natuurlijk niet links laten liggen! Ik nam een selfie en een paar dagen later kreeg ik een geweldige tweet met daarbij de tekening! Ik mocht zelf kiezen of een Engelen-Emmy of een Kraai-Emmy wilde en ik koos ditmaal eens voor de ‘bad side’.

Embedded image permalink

Is het niet super gaaf?! Ik heb awesome goudkleurige vleugels, een uiltje op mijn arm en een stoer ooglapje. Weet je wat grappig is? Ik zie ook nog eens heel erg slecht met 1 oog! Toevallig is het de andere vergeleken met de tekening, maar het past wel heel goed! Ha. Ik ben badass.

Super bedankt Vanessa!

Wil jij ook? Ga dan snel naar de actie!

Tags: , ,

Divider

7 responses to “Emmy als Kraai

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.