Een verlanglijstje maken voor een dreumes

Geplaatst op 26 februari 2021 door Emmy in Lily, Moederschap / 3 Comments

Lily heeft alles wat haar hartje begeert. Fantastische blokken, heel veel boekjes en eigenlijk ziet ze in alles wat ze maar kan vinden iets om mee te spelen. Prachtig vind ik dat, die ontdekkingstocht van haar. Ik ben zo benieuwd hoe ze zich gaat ontwikkelen!

We hebben een stoel voor in de auto, de box gaat al bijna weer naar boven en ook een fietsstoeltje hebben we al. Alleen nog even sparen voor een nieuwe fiets zodat ik haar ook daadwerkelijk mee durf te nemen.

Het maakte het wel lastig om op deze manier een verlanglijstje voor haar te maken. Zeker ook omdat iedereen ontzettend afhankelijk is van webshops: even snel naar de stad voor een leuk cadeautje is er nu niet bij natuurlijk.

Duurzaam houten speelgoed

Houten speelgoed vind ik prachtig. Ja, het komt hard aan als Lily een blok gooit, maar het is mooi en duurzaam. Ik heb al een superleuk houten keukentje weten te kopen in de uitverkoop, maar dat is natuurlijk pas voor volgend jaar.

Lily lijkt het leuk te vinden om op haar piano te rammen en ze heeft al een xylofoon gekregen waar ze heel blij om slaat. Een tamboerijn lijkt me een fantastische aanvulling!

Hoe tof is dit grachtenpand. Te gebruiken als poppenhuis, maar ook om ander speelgoed in op te bergen. Ik zie ook dat je hem op kunt hangen. Hoe tof is dat?

Ik weet heus wel wat Lily eigenlijk nog te klein is voor een poppenhuis. Maar ik vind het zoooo mooi. Het lijkt me fantastisch als ze over een tijdje met zoiets kan spelen.

Of dat we samen thee kunnen drinken!

Andere dingen

Niks geen saai hobbelpaard, er bestaan nu allerlei hobbeldieren! Is deze narwal niet te cute voor woorden?

Ik wilde deze ook heel graag, maar volgens mij is hij nergens meer te krijgen.

Ook zit ik nog te twijfelen of ik Opla badje wil. Lily vindt in bad gaan heerlijk: ze spettert graag alles onder. Maar haar badje wordt ondertussen bijna te klein voor mijn gevoel.

Het is echt lastig om te bepalen wat leuk is voor een kleine van 1. Eigenlijk vind ik alles leuk: hoe klein ook. Van ons heeft ze stapelblokken, een glitterbadeend, een baby shark stuiterbal en een baby shark puzzel gekregen.

Tags:

Divider

3 responses to “Een verlanglijstje maken voor een dreumes

  1. Een leuk ding voor een 1 jarig is een zandbak. We hadden voor de eerste verjaardag zo’n plastic schelp gevraagd, een zijde voor de zandbak en de andere zijde kon dan in de zomer als zwembadje gebruikt worden. Helaas duurde het tot september voor we de zandbak daadwerkelijk hadden (ze werd 1 in april en hier was de click& collect pas opgezet na de zomer), dus we hebben alleen de zandbak gebruikt, maar dit jaar gaan we zeker in het andere gedeelte badderen!

  2. Mijn metekindje heeft het poppenhuis en dat is echt zo leuk gemaakt. Het fijne is dat je het ook beetje bij beetje kan uitbreiden. Zo kreeg ze voor haar verjaardag een moestuintje. Misschien niet van hetzelfde merk maar het past er wel leuk bij. Ik heb echt het idee dat er nu veel meer mooi gedetailleerd houten speeldgoed beschikbaar is ten opzichte van vroeger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.