Een kijkje in mijn leven

Geplaatst op 10 juni 2013 door Emmy in Persoonlijk / 4 Comments

Ik wilde het vandaag eerst gaan hebben over afgelopen zaterdag in het algemeen, maar toen ik foto’s op mijn dropbox aan het zetten was, besloot ik de afgelopen dagen er ook omheen te pakken. Leek me wel eens leuk, een kijkje in mijn leven! Ik geniet zelf altijd ontzettend de de blogjes die andere bloggers plaatsen die over hun leven gaan. Kijk je mee?

Op donderdag moet ik altijd werken en de weg die ik normaal rij is al een paar weken afgesloten, waardoor ik moet omrijden. Ik kom dan langs de opslag waar het grote gedeelte van mijn spullen liggen en ik besloot dat ik een tweetal dozen wilde ophalen zodat ik die weer mee kon gaan nemen naar mijn vriend, waar ik over een tijdje ga wonen. Ik vond bij het openen van die doos bijna al mijn ‘spiriwiri’ boeken, dus dat vond ik wel erg leuk! Ik was helemaal vergeten hoe groot mijn verzameling was! Een paar van de boeken liggen nu al in Best!

Op vrijdag was het vooral heel hard aan mijn huiswerk zitten.. Dus geen mooie foto’s van die dag.. En ik moest op tijd naar bed, want zaterdag zou een lange en intensieve dag gaan worden! Ik ben echt absoluut niet sportief, maar omdat mijn papa meedoet met de Nijmeegse vierdaagse en het Cuneradag (ja leuk, mijn project was net te laat klaar om het daar al te showen!) was het een bijzondere kans om de Cuneraloop te doen. De Cuneraloop is gebaseerd op de pelgrimstocht van vroeger en je kon kiezen voor verschillende afstanden. Wij kozen voor de 15 km, omdat ik niet zo heel ver kan zonder oefening. Wat een tocht zeg!

Dit was het uitzicht bij Kwintelooijen, een van de natuurgebieden rondom Rhenen. Het was een prachtige dag dus je kon super ver kijken! De hele route ging zo’n beetje door het bos, dus het was heerlijk toefen (al ben ik wel verbrand).

Ze hebben in de bossen ook van die mega koeien rondlopen.. Ze lagen nu allemaal in de schaduw, dus maakte ik een foto.

2 uur en 55 minuten later met 16,2 km op de teller kwamen we terug bij het startpunt, waarbij we een oorkonde en een metalen plaatje kregen.

Dit is voor mij heel bijzonder, want dit plaatje is nagemaakt van degene die de lopers vroeger kregen. Met het oog op mijn afstudeerproject wat ook over Cunera gaat, was dit voor mij extra bijzonder. Ook leuk is dat de afbeelding een beetje lijkt op een van de illustraties die ik heb gemaakt.

Ook was dit voor mij een soort van persoonlijk gehaald doel. Het viel me super mee dat lopen en het stimuleert me om vaker een stuk te gaan wandelen, zodat mijn conditie en gezondheid vooruit gaan.
Volgend jaar weer meelopen? Wie weet!

Eenmaal thuis lag het pakketje wat ik van Blossom Books had gewonnen op me te wachten. Stuiterend (en de pijn in mijn voeten vergetend) ging ik naar mijn kamer om hem te openen. Ik kreeg het boek T.H.E.B.W. wat geschreven is door Risa Green en daarbij ook nog allemaal goodies zoals stickers en een boekenlegger. Ik ben er super blij mee en heb het boek stiekem al uit! Dus verwacht snel een recensie!

Vervolgens was mijn sportieve dag nog niet voorbij, want ‘s avonds zou ik met het werk meegaan naar het jaarlijkse volleybaltoernooi.

Mijn mama’s auto staat in de weg, maar we gingen met het blauwe busje! Super gezellig!

In de bus! Ik zat naast de biertender.. Haha. We hebben echt blubber gespeeld, maar het was echt ontzettend gezellig! Ze mogen me volgend jaar echt wel weer bellen om mee te doen! En het gevolg van al die beweging? Mega spierpijn! Maarja, wie duikt er dan ook naar de bal?

Zondag had ik met een andere collega afgesproken om bij de schoolmusical te gaan kijken van weer een andere collega. Was lachen en we zaten helemaal vooraan! Ik kreeg toen een roze ballonpoedel, want ze speelde de clown. Het meisje dat naast me zat was strontjaloers.

En om dit zomerse weekend af te sluiten een lekkere BBQ!

Echt vet moeilijk om met dit weer hard aan school te gaan zitten werken, maar het moet maar even, dus ik duik photoshop weer in! Fijne dag!

Tags:

Divider

4 responses to “Een kijkje in mijn leven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.