Dus, dit gebeurde er plots <3

Geplaatst op 10 mei 2015 door Emmy in Persoonlijk / 56 Comments

Phoe… wat een week vol veranderingen zeg! Maar wat een toffe veranderingen. Afgelopen donderdag kregen we het verlossende woord van de woningstichting; alles is goedgekeurd en op 9 juni krijgen we de sleutel van ons huisje. Een andere stad, maar echt een flink stuk groter, zodat ik ook ik eens wat leuke dingen kan gaan organiseren (en duizend meer boeken kwijt kan). Maar dat is niet de grootste ‘oooo’ van de week. Dat wist mijn vriend verloofde gisteren voor elkaar te krijgen.

Nietsvermoedend propte ik gisteren een boterham naar binnen en parkeerde ik mezelf achter mijn laptop, om te doen wat ik al een paar weken doe; werken aan een van mijn scripties. Het ging wel lekker, maar na 3,5 uur werd ik een beetje stijf. Ik besloot mijn fiets naar de fietsenmaker te brengen (lekke achterband) en boodschappen te doen. Eenmaal thuis moest ik ‘maar even gaan zitten’. Nietsvermoedend dat ik was, protesteerde ‘scriptie, de post, die recensies die ik nog moet schrijven’, al dat soort onzin kwam er uit mijn mond. Nee zit. Koest. OK.

Hij verdween naar de slaapkamer om daar een envelop te pakken die ik een week eerder uit de bus viste; een pakketje van een van mijn favoriete schrijvers, maar voor hem. Ik wist dat hij iets aan het regelen was, maar ‘ik ben nog helemaal niet jarig’ was het meest intelligente wat ik kon bedenken.

Toen ik de envelop opende, het boek er uit viste en mijn meneer met puppyoogjes naast me op zijn knie op de grond zat, heb ik volgens mij de eerste vijf minuten alleen maar hele slimme dingen als ‘is dit echt?’ ‘omg’ en ‘silly’ gezegd. Ikhoef vast niet te verklappen wat er in dat boek zat.

Natuurlijk zei ik ja. Al was ik helemaal van de wap en heeft mijn vriend verloofde alle telefoontjes maar afgerond. Alle appgroepen moesten ook maar afwachten wat hij zou verklappen.

OMG IK GA TROUWEN MET MIJN LIEFSTE MENEER.

Zo, dat is er uit.

En duizend maal dank aan Darren Shan die – speciaal voor deze gelegenheid – zijn eerste druk van zijn eerste druk heeft opgestuurd met daarin ‘de boodschap’. Waaah.

Data hebben we nog niet.. Maar waaaaaaah.

Bedankt iedereen voor alle berichtjes die ik al heb gehad. Jullie zijn geweldig. En zeg nou zelf.. een boekenfan kan niet op een betere manier gevraagd worden?

Tags:

Divider

56 responses to “Dus, dit gebeurde er plots <3

  1. Ik heb het al op FB รฉn Twitter gezet (sorry ik wordt gewoon echt enthousiast van verlovingen :D) maar pro-fiii-ciii-at! ^^ Dit is echt de beste manier ooit om een boekenfan te vragen. #jaloers

  2. Winnie

    Wat een ontzettend gave manier zeg! Gefeliciteerd ๐Ÿ˜€
    Houd je ons wel een beetje op de hoogte van all vorderingen?

  3. Echt … toen ik die foto op twitter zag verschijnen was ik meteen enthousiast. Wat een leuke manier om jou die ene bijzondere vraag te stellen. Ik vond het al erg bijzonder dat ik we een gesigneerd boek (Torment – Lauren Kate) als huwelijkscadeau kregen maar dat is natuurlijk nog veel specialer. Super dikke proficiat voor jullie beide รฉn natuurlijk ook voor je Meneer die dit heeft bedacht en uitgewerkt. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.