Dromen komen uit!

Geplaatst op 14 augustus 2019 door Emmy in Persoonlijk / 23 Comments

Dromen komen uit, want wij verwachten in februari 2020 ons eerste kindje!

Hier zijn wij natuurlijk intens blij mee. Het was een enorme weg met vele hobbels, tranen en keihard aan mezelf werken. Het duurde 3,5 jaar voordat ik eindelijk dat felbegeerde tweede streepje in mijn handen had.

Ik kreeg al een aantal vragen van lezers, of ik weer een update kon schrijven over mijn PCOS traject. Ik moest natuurlijk mijn mond houden, want ik wist op dat moment al dat ik zwanger was. Wij hadden het geluk dat de tweede IUI behandeling (een vorm van inseminatie) raak was.

Hoe het nu gaat? Ik ben veel moe (misschien herken je dat nu van mijn dagboekjes), waardoor ik niet altijd met de volle 100% energie aan mijn blog en bedrijf kan werken. Het kan dus wat rustiger zijn de komende tijd. Binnenkort begin ik weer met werken en dat zal ook veel energie kosten. Ook ben ik veel misselijk, dus ik doe het rustig aan.

Ik heb geen idee of ik veel ga schrijven over mijn zwangerschap. Ik ben blij dat we niet meer zo geheimzinnig hoeven te doen.

Ook wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties die ik tot nu toe heb gehad. Jullie zijn toppers.

Dankjewel.

Tags:

Divider

23 responses to “Dromen komen uit!

 1. Iris

  Waauw proficiat!
  Ik volg je blog nu al een tijdje en volgde het hele verhaal dus op deze manier.
  Geniet er van , alles mag en niets moet!

 2. Ik had het al op insta en facebook langs zien komen, maar ik kan het niet laten om nog een keer te stuiteren. Wat fantastisch! Gefeliciteerd! <3 Het wordt vast het liefste, mooiste kindje van de wereld!

 3. Toen ik het begin van de post zag, was ik wat afgeleid en ging er eerst van uit dat het over je ‘boekenkind’ ging… 🙂 Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd!

 4. Congrats! Geniet van de zwangerschap. Men zegt dat het tweede trimester makkelijker is (niet mijn ervaring) en dat de misselijkheid weg gaat (ook niet mijn ervaring :P). Ik wens je al het beste en veel geluk met je lieve baby. Alles gaat veranderen in februari, dus ook geniet van de laatste maanden met zijn tweeën!

 5. faye

  Ah lieve Emmy,

  Ik ziet hier met tranen in mijn ogen, ik ben zo blij voor jullie beiden!
  Wat een ongelooflijk goed nieuws!

  Heel veel liefs en goed fortuin toegewenst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.