DIY Blog award, stem jij ook?

Geplaatst op 3 oktober 2017 door Emmy in Persoonlijk / 9 Comments

Afgelopen week kreeg ik een berichtje van Kwante dat ze op mijn gestemd had. Gestemd? Waarvoor? Ik was een beetje in de war, want ik had echt geen enkel idee waarvoor je op mijn zou kunnen stemmen. Blijkbaar heeft MrKortingscode.nl mij op hun lijst gezet!

Hoe tof is dat!?

Hoe ik op die lijst kom? Geeeeen idee! Maar ik vind het natuurlijk een hele eer dat ik tussen deze blogs mag staan.

Er staan een paar boekenblogs op, een aantal interieurblogs, lifestyle, DIY, name it. Het is een heel diverse categorie met allerlei type bloggers. Ik ben vooral blij dat boekenblogs ook gewaardeerd worden!

Het hele idee is dat er tot 30 november gestemd kan worden op jouw favoriet en dat er een bedrag van €500,- verdeeld wordt onder alle genomineerden. Het is dus niet dat degene met de meeste stemmers al het geld krijgt, maar iedereen een deel. En ik kan dat natuurlijk goed gebruiken.

Mocht ik inderdaad een mooi bedrag winnen, dan investeer ik dit in mijn blog en in mijn webshop, zodat ik nog meer leuks aan kan bieden. Nieuwe producten, of voor de verzendkosten van prijzen, noem maar op. Want zonder jullie was ik natuurlijk nooit op deze lijst terechtgekomen.

Dus mocht je denken; he, ik vind dat Emmy wel een deel van het prijzengeld verdiend, stem je dan op mij?

Klik hier om te stemmen op jouw favoriet

Ennuh, thank guys, dat jullie altijd zo trouw langskomen op mijn blog en altijd zo veel leuke reacties achterlaten… Jullie maken het altijd weer waard om te blijven bloggen en te blijven ontwikkelen. Dankjulliewel en ik hoop jullie nog vele jaren terug te zien.

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

9 responses to “DIY Blog award, stem jij ook?

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.