Dit weten we al over YALFU

Geplaatst op 13 augustus 2019 door Emmy in Evenement / 0 Comments

Ik zie op social media en op whatsapp veel vragen langskomen over YALFU. Dit is een nog vrij onbekend Young Adult evenement en ik wil graag alle informatie die ik heb weten te achterhalen op een rijtje zetten, zodat het voor jullie misschien ook wat duidelijker wordt!

Welke auteurs komen er?

De eerste auteur die is aangekondigd is niemand minder dan V.E. Schwab. Deze fantastische auteur is voor vele lezers een instant buy en gelijk hebben ze! V.E. Schwab is ontzettend aardig, schrijft fantastische boeken en is het zeker waar om naar Utrecht te komen. Er schijnen nog meer internationale auteurs te komen, dus hou de socials goed in te gaten.

Verder zijn er ook al een aantal Nederlandse auteurs aangekondigd. Zo komt Rima Orie, schrijfster van De Zwendelprins, Astrid Boonstoppel van Dit is hoe het ging en Danielle Bakhuis, die oa. De executie en De eliminatie schreef.

De presentatie is in handen van Edward van de Vendel, die vele jeugd en coming-of-age romans schreef.

Waar en wanneer is het?

YALFU is een onderdeel van het International Literature Festival Utrecht en vindt plaats op 13 oktober in Tivoli Vredenburg. De middag is van 13.00 uur tot 17.00 uur. Dit is dus supergoed bereikbaar.

Wat kost het?

Kaartjes kosten 25 euro, maar dan heb je wel een toffe goodiebag, een gezellig middag én de kans om je favo auteur te ontmoeten.

Wat krijg je nog meer?

Een gezellig middag met een podiumprogramma, tijd en ruimte om je boeken te laten signeren, kraampjes en een goodiebag.

Wie hoop jij dat er nog komt?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.