Dit was de Grietmarkt…

Geplaatst op 12 mei 2013 door Emmy in Evenement, Zon en Maan Illustraties / 4 Comments

Als ik dit logje begin te typen, ben ik net thuis van de Grietmarkt. Ik ben koud, moe en heb een klein verlies gemaakt. De kraam huren kostte me helaas net wat meer dan wat ik kon verkopen. Balen! Volgende keer beter! Wel heb ik aardig wat dingen aan de man kunnen brengen, ondanks dat het tot half 2 echt hard regende. Ik ben sindsdien verkleund en tja.. Daar wordt je best wel moe van…


Hier zie je mijn kraampje, toen ik alles net had neergezet. Links hangt mijn kaartenrek, waar ik mijn kaarten had opgehangen om te laten zien. De mensen naast mij waren echt vet gezellig. Allemaal trouwens wel! Het was wel een verandering met vorige keer, want er waren nu veel meer verschillende kunstvormen! Hierdoor was je niet de 13e in een dozijn.
Verder heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt, maar ik had ontzettend veel kleine dingetjes mee! Sleutelhangers, speldjes, buttons, vanalles wat! Ik heb uiteindelijk vooral wat kaarten en schilderijtjes verkocht, maar omdat het zo gezellig was, deerde het niet dat ik niet alle kosten eruit heb gehaald.

Foto: Speldjes en sleutelhangers die te koop zullen zijn op de Grietmarkt! :) en gewoon natuurlijk ook.

Dit waren de speldjes en wat van de sleutelhangers die ik te koop had… Ze zijn nog allemaal over, dus mocht je interesse hebben, laat het vooral weten!
Het is zo jammer dat het vrij duur is om op zo’n markt te staan… anders had ik nog veel meer marktjes uitgezocht! In september (met open monumentendag) is er weer een Grietmarkt… Is er iemand die samen met mij een kraam wil huren? Haha, dan is het een stuk goedkoper!!!

Als iemand interesse heeft in wat van mijn werkjes, of gewoon wat meer foto’s en voorbeelden laat zien, laat vooral een berichtje achter, want dat vind ik hardstikke leuk!!!

Oh, en omdat ik uiteindelijk niet echt vragen heb gehad voor mijn Q&A logje, is er nog steeds de mogelijkheid om mij vragen te stellen! Doe het gerust, dan kan ik tenminste een logje vullen!

OH! En fijne moederdag allemaal!

Tags:

Divider

4 responses to “Dit was de Grietmarkt…

  1. Heb je overwogen om misschien een kraampje te zetten op heartbonds festival? Kan je vinden via Facebook… de toegang als marktkramer/vrijwilliger is goedkoper dan als bezoeker dus wel een aanrader! Ikzelf ga er trouwens ook zijn dus misschien zie ik je daar? 🙂

    • Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord, maar het ziet er leuk uit! En ik vind de locatie ook wel tof!
      Hoe gaat het aanmelden als zo’n marktkramer precies? Ook via inschrijven? En krijg je dan een kraam of niet? 🙂

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.