Dit was 2023…

Geplaatst op 30 december 2023 door Emmy in Persoonlijk / 0 Comments

Nog even en 2023 is voorbij. Als ik dit schrijf zijn de kerstfeestjes voorbij en ben ik er echt aan toe om even bij te tanken. De top 2000 staat op en alles gaat hier in huis in de laagste versnelling. En daar was ik even aan toe.

2023 was op allerlei vlakken een intens jaar. Er is veel veranderd, waar ik nog steeds enorm aan moet wennen. En dat is oké, daar werk ik aan. Want 2023 was ook een jaar waarin ik veel aan mezelf heb gewerkt. Dit was pittig en resulteerde ook weer in andere zaken, maar het is wel iets waar ik doorheen moet en wil. Zo schreef ik hierdoor ontzettend weinig en kwam ik tot het besluit om te stoppen met Letters & Lights. Ik heb ook overwogen om te stoppen met bloggen, maar ik vind dat toch te leuk om zomaar weg te doen.

Maar het was natuurlijk niet alleen maar moeilijk en intens. Het was ook mooi. Ik zie alles wat ik heb geleerd als iets positiefs. Daarnaast is er afgelopen jaar een boek van mij verschenen waar ik nog steeds mega mega trots op ben, wist ik een nieuwe plek te vinden voor de leesbeesten leesclub, maakten we een mooie reis naar Schotland, kocht ik een eigen auto en had ik samen met een fantastische groep vrouwen mijn inwijding in de traditionele hekserij.

Ik had van te voren bedacht dat ik vast een mega lange blogpost wilde schrijven over alles wat ik het afgelopen jaar meemaakte, maar ik laat het hierbij. Ik heb zin om vooruit te kijken. 2024 gaat vast een mooi jaar worden. Een jaar waarin ik nog meer aan mezelf ga werken en daar meteen in januari mee ga beginnen. Een van die dingen is een nieuwe opleiding (in Sittan, leg ik later een keertje uit!). Ik heb er zin in, ook al weet ik dat het eerste half jaar van het jaar hierdoor erg intens gaan worden. Ik verwacht echter ook dat ik meer rust ga vinden en meer in het moment ga lezen. Dingen doen waar ik op dat moment zin in heb. Daarnaast heb ik nog twee bruiloften staan, waarvan eentje in Italië, dus het wordt sowieso een bijzonder jaar.

Wat is jouw favoriete moment van 2023?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.