Dit las en kocht ik in Schotland

Geplaatst op 5 mei 2019 door Emmy in Boeken, Haul / 4 Comments

Schotland bezoeken was echt fantastisch. Ik ga er zeker nog een blogje over typen, al hebben veel van jullie al het een en ander kunnen zien via mijn instagram stories. Ik vond het echt heel leuk hoe jullie op deze stories reageerde! Ik zou dit natuurlijk veel vaker willen doen, maar ik ga niet zo vaak op vakantie. Wie weet met dagjes weg! In ieder geval wil ik jullie natuurlijk meteen laten zien welke boeken ik heb gelezen tijdens mijn vakantie en welke boeken ik heb gekocht. Want geef toe: hauls zijn altijd heerlijk.

Dit las ik in Schotland

Jullie weten vast nog wel dat ik mezelf had voorgenomen om een aantal boeken te lezen in deze blogpost. Ik kan je vertellen dat het me helemaal is gelukt om deze boeken te lezen. Ik las zelfs meer!

De dysasters wilde ik in eerste instantie niet meenemen en van te voren uithebben, maar dat lukte niet, dus ging hij mee. Ik las Vlam en Harry Potter zoals ik had verwacht, evenals Amber & Dusk en The Supervillain and me. The princess and the fangirl en The way of shadows waren mooie bijkomstigheden. Ook kwam ik erg ver in The heart of betrayal.

Het enige wat me niet lukte was Supernerd herlezen op fouten

Deze boeken kocht ik in Schotland

Hoewel je in het VK heel goed voor boeken kunt shoppen, heb ik mezelf erg ingehouden moet ik zeggen. Dat kwam deels door het gebrek aan boekwinkels tijdens de reis. Na de boottocht kwamen we vrij laat in Edinburg (omdat de douane insane langzaam ging), waardoor ik alleen de Waterstones even in en uit kon. Ik kocht hier twee boeken: The princess and the fangirl en Sky in the deep (dat ik dit boek nu drie keer heb maakt me niet uit). Ik wilde nog wat meer boeken meenemen, maar besloot deze later te doen. Dat was een grote fout, want ik kwam ze niet meer tegen. Sad story.

Mijn volgende kans om boeken te kopen was in het kleine plaatsje Pitlochry, maar daar kon ik niks leuks vinden. Dan moest Oban maar mijn redding worden! Dit stadje leek me enorm veelbelovend, maar eerlijk gezegd viel het me ook een beetje tegen. Ja, ik bezocht twee boekhandels en een paar tweedehands zaken, maar ik kon niet echt vinden wat ik zocht. Ik kocht sharpies en de film Love, Simon en verder twee boeken: Vengeful en The red scrolls of magic. Dit laatste boek was een twijfel in Edinburgh en ik besloot deze special edition toch maar mee te nemen.

Dat was het eigenlijk wel… Behalve shampoo en conditioner bij een speciaal zaakje kocht ik niets. Ik wilde heel graag een Nessie theezeef, maar ook deze kon ik nergens meer vinden.

Ik ben heel blij met mijn aankopen en ik vind dat ik mezelf erg goed heb weten in te houden. Nu maar kijken of het lukt om naar YALC te kunnen….

Tags: ,

Divider

4 responses to “Dit las en kocht ik in Schotland

  1. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe boek van Cassandra Clare! Ook benieuwd wat jij er van gaat vinden. Ik twijfel nog of ik het boek ga kopen of het e-book

    • Ik ben zelf ook erg benieuwd… Aan de ene kant ben ik wel een beetje klaar met het Shadowhuntertrucje, maar aan de andere kant is het ook enorm verslavend.

  2. Oh en dan stuur ik je nog een foto door van mijn beker thee met Nessie er in. Sorry daarvoor. Je hoeft er echter niet voor naar Schotland hoor ik heb een tijdje terug nog een exemplaar gezien in een gadgetwinkel in Utrecht dus dichter bij huis kan je ze ook vinden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.