Deze young adults verschijnen in oktober

Geplaatst op 28 september 2019 door Emmy in Boeken / 3 Comments

Het is bijna oktober en dat betekent: herfstweer (dekentjes, kaarsje, thee, bank en boekje), Halloween en weer heel wat nieuwe boeken! Ik heb weer mijn verschijnt gedaan om een lijst te maken met te verschijnen young adults in oktober. Er komt heel wat moois uit, maar velen van jullie hebben in ieder geval een welverdiende herfstvakantie om lekker wat pagina’s te verslinden. Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Nederlands

One small thing
Zwijg

Er komt een nieuwe Mel Wallis de Vries en de complete Magisterium serie verschijnt als paperback. De boeken zijn heel goedkoop, nog geen tientje per stuk en ze zien er erg mooi uit. Helaas was het niet echt een serie voor mij!

Er zijn een aantal boeken helaas verplaatst naar november, maar gelukkig komt Hazel’s spreuk er wel eindelijk aan! In een nieuwe editie (boek 1 verschijnt in dezelfde uitgave). After dark klinkt misschien als een boek over seks, maar het is een thriller.

Engels

SLAY

Slay schijnt een boek geïnspireerd te zijn op Black Panther.

The Beautiful
Into the crooked place
Shadow Frost

Op YALC werd er nog net niet gevochten om The Beautiful. De andere twee zien er ook prachtig uit.

Rebel
A River of Royal Blood
Gravemaidens

Van de kaft van Gravemaidens ga ik een beetje kwijlen! Wisten jullie trouwens dat Marie Lu verder is gegaan met de Legend serie?

The Grace Year
Jackpot
Now Entering Addamsville

Drie fantastische auteurs komen met nieuwe boeken. Sowieso verschijnt deze maand The Grace Year ook in het Engels. Van Jackpot heb ik zelf nog een arc liggen en tja.. Eliza vond ik fantastisch, en dit boek klinkt ook erg leuk. Ik vind de kaft ook erg sfeervol.

Er verschijnen wel meer goede boeken komende maand, maar ik beperk het even tot deze lijst. Naar welk boek kijk jij het meeste uit? Voor mij is dat absoluut Hazel’s spreuk! Ik vond het eerste deel echt heel leuk, want ik ben dol op heksenboeken! De verwachtingen zijn hooggespannen.

Tags: ,

Divider

3 responses to “Deze young adults verschijnen in oktober

  1. Ligt het aan mij of lijken die covers van heksenspiegel echt heel erg op Caraval? Zelf kijk ik heel erg uit naar one small thing, the burning shadow, Muze, birthday en een hele rits new adults. En ja, dan hebben we natuurlijk nog ninth house.

  2. Ik heb de Winter van de Heks al gelezen maar gezien ik de fysieke boeken in nl heb moet ik deze echt ook hebben haha. Ik heb Shadow Frost pas gelezen en die viel mij helaas wat tegen. Verder heb ik e arcs van into the crooked place, The Beautiful en Gravemaidens. Ik ben echt super benieuwd naar Gravemaidens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.