Deze young adults verschijnen in December

Geplaatst op 30 november 2019 door Emmy in Boeken / 4 Comments

December, de maand die voor vele in het teken staat van familie, vrienden, gezelschap, leuke films op tv en met een lekker boek lezen op de bank. Het is de tijd van feesten als kerst en sinterklaas en tevens de laatste maand van het jaar. En tja, vaak horen daar ook cadeautjes bij! Met deze young adults die de komende maand zullen verschijnen, kunnen we onze verlanglijstjes in ieder geval mooi aanvullen!

Nederlands

Maar helaas niet echt met Nederlandse uitgaven… Ik heb er geen één kunnen vinden waarbij ik het gevoel had dat het nuttig was om te vermelden. Te bizar voor woorden! Uiteraard zoek ik verder….

Maar ligt het aan mij of wordt er steeds minder YA uitgegeven? Het is al een paar maanden vrij rustig. Fijn voor onze TBRs, natuurlijk.. Maar ergens ook een beetje beangstigend!

Mocht je toch nog een boek weten, drop hem dan in de reacties.

Engels

The Vanishing Stair
Flames of the Dark Crystal
The Evil Queen (The Forest of Good and Evil)

Een nieuwe Showalter. Ik ben benieuwd hoe dit boek gaan aanslaan. Wordt het een nieuwe hype?

Not If I Save You First
Fame, Fate, and the First Kiss
Returns to zero

Dit zijn niet perse boeken die ik zelf zou oppakken.. maar wie weet spreken ze jou wel aan!

Even If I Fall
This Cruel Design
The Geography of Lost Things

Wederom geen boeken die mij meteen aanspreken, maar die veel lezers wel interessant zullen vinden.

Crown of Feathers
Legacy of Light
Rose, Vol. 1

Dit is ook zo’n maand waarin er paperbackedities verschijnen van al eerder uitgekomen boeken.

The Storyteller
This Is Kind of an Epic Love Story
Undying

Zou The storyteller weer net zo mooi vormgegeven zijn? Ik denk dat we vooral geduld moeten hebben tot februari, dan komen er écht veel young adults uit.

Splendor and Spark
Stronger, Faster, and More Beautiful
Stripes of the Sidestep Wolf

What the Birds See
Children of Virtue and Vengeance

Ik denk dat Children of virtue and vengeance voor de meesten hét boek van december is. Ik ben er ook benieuwd naar, maar ik wacht op de vertaling. Ik ben erg benieuwd of de schrijfster het waar kan maken en weer een sterk boek neer kan zetten. Ik heb ergens mijn twijfels?

December blijkt een van de minst interessante maanden éver op het gebied van young adult. In het Nederlands staan we met lege handen en in het Engels vind ik het ook maar tegenvallen.

Heb jij een boek waar je wél erg naar uitkijkt?

Tags:

Divider

4 responses to “Deze young adults verschijnen in December

  1. Nope het is echt triest deze maand 🙁 De afgelopen maanden eigenlijk al. Ik kijk alleen uit naar Children of Virtue and Vengeance, maar ik wacht denk ik ook op de vertaling. Tenzij mijn YA leesdip schreeuwt om dit boek om er weer uit te komen.

  2. Annette

    Ik was erg benieuwd of jij WEL iets nuttigs zou vinden, maar ik kwam ook niet verder dan drie boeken. Straight on till morning (volgens amazon verschijndatum 21 december, in elk geval in de editie die ik wil), the howl (een indie published boek in een serie die ik toevallig al aan het lezen ben) en Stilte in de Storm van Jen Minkman, die ik weliswaar al heb gelezen (en heel tof vond) en voor de rest vond ik helemaal niks…

    • Cynthia

      The vanishing stair heb ik al als e-book gehad en die vind echt heel erg leuk! De rest spreekt me totaal niet aan… nou kijk ik meestal niet zo naar lijstjes maar dit is wel een heel erg treurige 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.