Destined – Aprilynne Pike (Wings #4)

Geplaatst op 27 januari 2014 door Emmy in Boeken, Recensie / 2 Comments

Destined – Aprilynne Pike (Wings #4)Destined Serie: Wings #4
Andere boeken in deze serie: Wings
| 26 april 2012
Aantal pagina's: 365
ISBN: 9780007314393
Uitgave: Paperback
Goodreads
four-stars

Laurel lived happily as an ordinary girl - until she discovered that she was a faerie.

Since then her heart has been divided between the magic realm of Avalon and the human world. Between the boys she loves the most; caring David and wild Tamani. But now a powerful enemy threatens Avalon and unless the faerie world can win out, there may be no choices left...

Laurel faces the fight of her life to save everything and everyone she loves in this spell-binding faerie tale of magic and mystery, romance and danger.

Het voelt extreem vreemd om afscheid te moeten nemen van deze bijzondere wereld die Pike heeft weten te creëren. Ik ga haar faeries echt absoluut missen… Want het voelde bijna gewoon dat ik nog verder kon lezen in deze serie.. En nu ik Destined uit heb is het voorbij. Maar wauw, wat is Destined een knaller van een einde.
Al het kinderlijke is in dit deel verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een spannende strijd tussen goed en kwaad met het bestaan van Avalon als prijs. En met die strijd komen alle personages op dusdanige manier tot leven, dat ze een geheel nieuwe dimensie krijgen. Tamani, David, Chelsea, Laurel, ze hebben allemaal hun rol te spelen en krijgen allemaal hun one minute of fame. Vrijwel alle karakters die in de vorige boeken naar voren kwamen, komen terug om mee te helpen in de strijd, die spannend, maar niet langdradig is, omdat er vele verschillende stadia langskomen.
Ik wil absoluut niets verklappen over dit boek, want ik wil zo graag dat jullie dit boek zelf lezen, zodat jullie de magie kunnen ervaren. Ik heb al bij de andere delen gezegd dat ik het concept achter deze reeks heel goed bedacht vindt, en dat komt in dit vierde deel helemaal samen. En het geweldige daarin vind ik dat de weegschaal nooit doorslaat in teveel actie of teveel romance. Het klopt allemaal.
Deze wereld ga ik missen. De faeries met hun mooie blossoms en speciale wereld en de gemene trollen en de magie. Dit boek wist me te verrassen en heeft gezorgd voor een aantal uur puur vermaak. Ik denk dat vele mensen zijn afgehaakt omdat de eerste delen wat kinderachtig overkomen.. Maar echt mensen, voor dit slot alleen al moet je gewoon door blijven lezen. Ik vind dit deel denk ik zelfs het beste uit de serie, omdat het zo veelzijdig is.
Kortom, ben je halverwege gestrand of nog niet begonnen met de Wings-serie? Lees dan snel verder, want hallo, hoeveel Tamani wil je krijgen?! Destined is smullen!
four-stars

Tags: , , , , , , , ,

Divider

2 responses to “Destined – Aprilynne Pike (Wings #4)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.