De Nieuwste Boekenkast Tour – deel 1

Geplaatst op 1 juli 2014 door Emmy in Boeken, Vlog / 12 Comments

Gisteren opperde ik op Instagram en twitter of jullie zin hadden in een nieuwe boekenkast tour en daar kwam eigenlijk meteen een volmondig koor van engeltjes naar beneden die ‘Jaaaaaaaaaaaa’ zongen. Dus, braaf dat ik ben, ben ik vanmorgen meteen mijn boekenkast in gedoken om jullie mijn trotse bezit (de boeken, niet het stof) te laten zien.

Omdat ik drie hele volle en verhoogde billy’s heb, en altijd de neiging heb te veel te kletsen, besloot ik het op te splitsen in drie delen: voor elke kast een. Sorry alvast als ik een beetje hijgend klink, maar ik ben een beetje verkouden en tja.. Ik heb nu ook keelpijn.. Allemaal voor jullie! Love you!

Kijken jullie mee?

Wordt vervolgd…

Tags: , ,

Divider

12 responses to “De Nieuwste Boekenkast Tour – deel 1

 1. Mijn god. Ik ga proberen in anderhalf jaar zo veel boeken te kopen dat mijn kast vol is, dan mag ik nog een kast. Maar dan moet ik nog 2 en één halve plank. Dus ja. En dan heb jij drie kasten. Pfft. Hoeveel geld zou je er wel niet aan besteed hebben? Als ik daar al aan denk, word ik al moe. Haha :p
  Leuk filmpje!

  • Daar wil ik ook niet aan denken! Haha. Het is mijn grote schatkist, deze boekenkasten! Maar dat is wel al sinds mijn begin tienerjaren verzamelen hoor! Morgen en overmorgen zie je de rest. πŸ˜‰

 2. Wauw dat zijn enorm veel boeken, en dan ben je pas bij kast 1! Ik heb ook drie boekenkasten maar had eerder het idee dat je alleen al met dit filmpje al bijna net zo veel boeken hebt dan ik! Ben benieuwd naar de rest, er zaten veel leuke boeken tussen! πŸ™‚ Mijn boekenkasten raken eigenlijk al een beetje vol, jammer dat ik geen grote kamer heb waarin ik een hele muur vol met boekenkasten kan neerzetten!

  • Oeh, daar dromen we allemaal van, niet? Deze drie kasten staan in de woonkamer te pronken, al zou ik liever een hele muur vol kasten hebben. (luxeprobleem!)
   Al deze boeken zijn wel jarenlang sparen hoor.. πŸ˜‰ Maar dan is het nog veel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.