De leesbeesten gaan verhuizen

Geplaatst op 1 oktober 2023 door Emmy in Evenement / 0 Comments

22 september was het zover: onze laatste keer leesclub bij boekhandel van Piere. En dat voelde natuurlijk best een beetje vreemd. In januari 2016 – dus bijna acht jaar geleden – hadden wij daar onze eerste bijeenkomst en nu sloten we het af. Met een klassiekertje: de Selectie!

Hoewel we het super jammer vinden dat we deze samenwerking niet langer voort kunnen zetten, hebben we gelukkig wél een nieuwe locatie gevonden.

Zonder onderbreking zullen we vanaf oktober onderdak vinden bij de bibliotheek in Rosmalen. Hier ben ik echt ontzettend blij mee, want deze locatie heeft ons veel te bieden. Zo ligt het naast het station én is er gratis parkeren.

Ja, het is vreemd om niet langer naar Eindhoven te gaan en het betekent ook dat lang niet iedereen gemakkelijk elke keer weer kan komen, maar ik hoop dat de leesbeesten zullen ervaren dat het een fijne plek gaat zijn. Voor mij is deze locatie namelijk niet nieuw: als je me al een tijdje volgt weet je wellicht dat ik – voordat ik op een middelbare school terecht kwam – in de bibliotheek werkte. De bieb van Rosmalen was een van de locaties waar ik het meest te vinden was. Ik ken degene die er werken dan ook goed en ik ben heel blij dat zij er alles aan hebben gedaan om ervoor te zorgen dat we er welkom zijn.

De samenstelling zal waarschijnlijk wat veranderen en we staan open voor nieuwe mensen. Voel je welkom om je bij ons aan te sluiten!

Op vrijdag 20 oktober bespreken wij A touch of darkness van Scarlett St Clair. We starten om 19.00 uur. Locatie: Huis73 in PERRON 3 in Rosmalen. Tot dan?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.