De boekblogger complimenten 2019

Geplaatst op 11 april 2019 door Emmy in Blogspiratie / 3 Comments

Ook dit jaar vroeg ik jullie hulp om complimenten achter de laten voor (mede)boekbloggers. Ik vind het namelijk fantastisch om andere bloggers op deze manier in het zonnetje te zetten.

Helaas lukte het me dit keer – tenzij ik jullie nóg langer liet wachten – niet om er een mooi pdf’je van te maken, daarom heb ik hier het overzicht. De lijst met complimenten voor boekbloggers is op alfabetische volgorde. Mocht je nog een compliment voor iemand willen achterlaten, dan kan dat natuurlijk altijd in de reacties!

Eventuele namen heb ik weggelaten. Veel plezier met lezen en het ontdekken van nieuwe pareltjes! Bedankt iedereen die de moeite heeft genomen om een compliment achter te laten!

Mocht je er niet bijzitten en denken: ja shit, dat vind ik echt jammer. Sorry! Don’t shoot the messenger. En blijf vooral lekker bloggen <3

A dance with books – https://adancewithbooks.wordpress.com/

De Mother of Dragons kennen veel mensen, maar Annemieke is echt de Mother of Challenges en daarmee bedoel ik niet dat haar zoontje Merijn een gigantische uitdaging is maar wel dat ze steeds de leukste leesuitdagingen weet te vinden. Daarnaast vind ik haar maandelijkse terugblikposts steeds heel interessant, leer ik dankzij haar recensies regelmatig nieuwe boeken kennen en herken ik mezelf in heel veel van de zaken die ze vermeld op haar blog. Het feit dat we allebei een tbr hebben die enkel stijgt ipv daalt bijvoorbeeld. Daarnaast vind ik haar gewoon ook ontzettend lief.

All great leaders are readings – https://allgreatleadersarereaders.jouwweb.nl/

Ik vind je blogs altijd heel erg leuk om te lezen! Hopelijk pak je het bloggen gauw weer op! Je hebt een hele fijne schrijfstijl om te lezen.

Annette Leest Birdy’s boeken – http://birdysboeken.blogspot.com/

Ik vind je zo’n lief mens! Ga zo door met je blog, want ik lees je recensies graag!

Awesome booklover’s blog – https://awesomebookloverblog.wordpress.com/

Wat een toffe blog! Ik vind je artikelen/recensies erg leuk om te lezen. Je Instagramfeed is ook erg mooi. Ga zo door!

Biebmiepje – http://www.biebmiepje.nl/

Met veel plezier lees ik jouw recensies. En wat leuk dat er ook af en toe een recensie van je zoontje te lezen is.

Boekboetiek – https://www.boekboetiek.be/

Soms heb je het geluk om via het bloggen geweldige mensen te leren kennen. Annelies is daar één van. Haar blog ligt momenteel even stil terwijl ze terug op zoek gaat naar het plezier van het lezen op zich maar ik ben echt heel blij dat we ook naast het bloggen contact blijven houden. Al moet ik nu Tussen de regels niet meer verschijnt wel zelf op zoek gaan naar het laatste boekennieuws.

Boek in wonderland – http://www.boekinwonderland.be/

Het is altijd leuk om via het bloggen lieve mensen te leren kennen. Het is echter nog een pak leuker wanneer die lieve mensen dicht bij wonen. Ik vind het telkens zo jammer dat we niet gewoon naar onze boogvriendinnen toe kunnen verdwijnselen om te praten over onze blogposts en gedeelde liefde voor boeken, fictional crushes en leuke bookgoodies. Met Silke lukt dit ook. Ok, niet het verdwijnselen, dat heb ik spijtig genoeg nog steeds niet onder de knie. Maar ik vind het heerlijk om haar ook eens offline te ontmoeten en samen te fangirlen over onze favoriete boeken en reeksen. Of om elkaars dag op te vrolijken met gekke WhatsApp berichtjes.

Books and dreams – http://booksanddreams.nl/

Je bent zo gedreven, en werkt heel hard voor je blog. Daarnaast denk je groter en aan de Nederlandse boekenwereld waar je je ook voor inzet. Je bent een topper, ga zo door!

Monisha, je foto’s zijn echt fantastisch, ik lees je artikelen met plezier en ik vind je blogpost over het lezen van Nederlands echt heel goed!

Je maakt niet alleen mooie boekfoto’s, maar schrijft ook nog eens goede en inhoudelijke recensies. The best of both words dus! Wat ik ook leuk vind is discussies op je blog, over meer Nederlandstalig lezen bijvoorbeeld. Blijf zo door bloggen!

Chinouk – http://www.chinoukthijssen.nl

Lieve Chinouk, ik vind je echt een fantastische schrijfster, je bent positief en betrokken en een groot voorbeeld!

Connies boekkies – https://conniesboekkies.wordpress.com/

Bedankt voor de leuke en verschillende recensies!

Craving Pages – www.cravingpages.com

Joany is een superlieve vrouw! Ze werkt hard voor haar blog en dit valt dan ook zeker te zien als je naar haar blog gaat. Ook is laatst haar boek verschenen die ik nu met plezier ben aan het lezen!

Joany, je bent echt een hele unieke boekblogger! Je weet altijd unieke blogjes te maken en ik vind het supertof dat je boek eindelijk is uitgekomen! Ik hoop hem zeker snel te lezen, maar ik weet zeker dat ik er enorm van kan genieten jou kennende! 🙂

Joany is één van de eerste boekbloggers die ik ging volgen. Enkele zaken die er voor zorgen dat ik steeds met plezier terugkeer naar haar gevarieerde blog zijn haar openhartigheid, originaliteit, creativiteit en het feit dat haar posts van een hoge herkenbaarheidsfactor hebben.

Joany, je bent een doorzetter, een inspiratiebron en een boekverslinder. Ik heb echt ontzettend veel bewondering voor je.

Eatherealreads – https://ilovelyoffflower.wordpress.com/

Je bent heel snel een goede vriendin van me geworden en ik vind het heel leuk om met je te praten over boeken. Ik heb ook enorm zin om naar yalfest met je te gaan 🙂

Een letter meer graag – https://www.eenlettermeergraag.nl/

Wat een mooie en overzichtelijke blog <3 Ik houd van je foto’s en het feit dat je je mening goed onderbouwt en eerlijk bent over populaire boeken die misschien voor jou het net niet waren!

Je schrijft altijd fijne en eerlijke recensies. Ook als je een boek niet leuk vond of niet uit las, zoals bij The Hate U Give. Die eerlijkheid is zo fijn! Keep going Anneke. Ik lees je blogs graag.

Favoritez – http://favoritez.nl/

Marleen, wat heb je een prachtige website met goede inhoudelijke artikelen! Je weet waar je over praat en je enthousiasme voor boeken spat ervan af. Door jou leer ik de nieuwste en beste boeken kennen en het is daarom ook een feestje om iedere keer jouw website te bezoeken. Mijn portemonnee denkt daar dan weer iets anders over..

Ik word altijd vrolijk van jouw blog! Je schrijft hele fijne recensies en ik krijg ook altijd reiskriebels als je schrijft over de reizen die je maakt! Dikke knuffel voor jou!! Keep up the good work <3

Mijn leukste boekenvriendin! Ik vind het altijd leuk om te zien met hoeveel enthousiasme je over boeken schrijft, complimenten daarvoor!

Heavenleigh books – https://m.facebook.com/Heavenleighbooks/

Ik vind de foto’s van Mariska echt super mooi. Echt een eigen unieke stijl, en daardoor heel herkenbaar.  Ik wil niet weten hoeveel probs die jn huis heeft, maar de foto’s zijn het gewoon waard ♡

Het leven van een boekenworm – https://hetlevenvaneenboekenworm.nl/

Ik vind het mooi om te zien hoe open je ook bent in je dagboeken over hoe jij je voelt. Dat is moeilijk want niet alles is even leuk. Dus zeker respect daarvoor. Daarnaast ben je al net zo verslaafd aan boeken kopen als ik. 😉

Ik vind je smaak qua boeken echt heel tof & daarnaast bezoek ik je blog graag <3

Jij dacht altijd dat ik jou boeken aansmeerde, maar je doet het net zo hard terug. Dankjewel! <3

Je geeft goede recensies. En ik vind het leuk om jou te volgen

Jouw dagboekjes geven echt een heerlijk kijkje in het leven van een mede mama boekblogger! Je unboxings en recensies zijn ook altijd erg leuk.

Annabel is één van mijn favoriete Ravenclaws. Ik hou van haar bookhauls die er steeds voor zorgen dat ik nieuwe boeken ontdek. Zo leerde ik vorig jaar nog het genre Reverse Harem kennen dankzij haar blog. Maar ook haar Unboxings zijn heel fijn om te lezen, haar Londen-verslagen doen me telkens beseffen hoeveel ik van die stad hou en ik vind het super hoe haar interesses en fandoms duidelijk naar voren komen op haar blog en social media.  

Jenniferleest – https://jenniferleest.wordpress.com/

Jennifer is een super lieve meid die altijd het beste uit anderen naar boven haalt. Ze is in haar reviews altijd eerlijk en maakt fijne foto’s!

Judith blogt solo – http://www.judithblogtsolo.nl/

Judith, wat blijft je blog maar groeien en wat doe je het goed! Ik lees je recensies met veel plezier en blijf dankzij jou altijd op de hoogte van wat er allemaal uitkomt. Ga zo door! 🙂 <3

Wat heb je toch een leuke en veelzijdige blog!

Kladblog – https://kladblog.weebly.com/

Ik heb zelden zo’n kritische en ontledende boekenbloggers gezien die zo’n goede opiniestukken schrijven! Hopelijk worden ze snel nog groter, want ze zijn echt enorm goed!

Koukleum – https://www.koukleum.nl/

Boekenkoppel Veronique & Bryan, jullie korte maar krachtige recensies kunnen mij enthousiasmeren of er juist voor zorgen dat ik een boek nog even aan de kant leg. Altijd duidelijk, fijn geschreven en het enthousiasme spat ervan af als het boek jullie is bevallen. Een plezier voor de lezer – zowel om jullie website te bezoeken als om jullie te volgen op social media.

Kwante in Wonderland – http://kwanteinwonderland.com

Ik vind dat je een super toffe blog hebt. Alles past bij elkaar en je bent goed herkenbaar met je poppetje haha. Ik lees je posts met veel plezier!

Wat een super leuk actief en gezellig blog heb je ! Het is elke keer weer een feestje om je artikelen te lezen.

Jouw blog is altijd weer een feestje om te bezoeken en ik vind je recensies heel fijn om te lezen. Ook ben ik dol op je vele boekenswaps 🙂

Kwante heeft hele leuke blogposts. Ook haar recensies zijn altijd duidelijk en leuk om te lezen. Verder is ze echt aardig en organiseert ze echt super leuke swaps!

Lieve Kwante, je bent echt een heel leuk, eerlijk en uniek persoon, ik volg je blog graag en je bent een goede host voor alle leuke swaps die je organiseert! <3

Ik vond het zo fijn om Kwante vorig jaar een keer in het echt te ontmoeten. Ondertussen volg ik haar al een hele tijd en het was leuk nu ook eens offline te kunnen bijpraten. Nochtans voelen haar blogposts vaak aan alsof je bij haar op visite bent. Bijvoorbeeld wanneer ze openhartig toegeeft hoeveel haar blog en boekverslaving haar kost. Altijd leuk om te lezen dat je niet de enige bent die daar moeilijk aan kan weerstaan. Ik hou daarnaast ook heel erg van de leuke zaken die ze organiseert. In de eerste plaats haar swap-acties, maar ook de leesmarathon en Instagram-challenge die ze rond Halloween organiseerde.

Lalagè leest – https://lalageleest.nl/

Ik vind de blogs altijd goed in elkaar zitten en de boeken die besproken worden zijn origineel en kom je niet vaak tegen. Ook vind ik de afwisseling qua blogposts heel fijn.

Laurie’s bookshelf – https://www.lauriesbookshelf.com/

Jouw recensies zijn altijd super eerlijk, en dat is heel fijn. Je bent een lieve vriendin die graag andere helpt en ik vind het altijd leuk om je op events tegen te komen en om met je te kletsen 🙂

Leave no story behind – https://leavenostorybehind.nl/

Ik hou van Lisa’s schrijfstijl, van haar humor en van het feit dat haar recensies altijd heerlijk eerlijk zijn. Haar enthousiasme is heel aanstekelijk – ook al heb ik The Greatest Showman nog steeds niet gezien. Sorry Lisa!

Hoewel Lisa tegenwoordig iets minder blogt *pruil* zijn haar recensies nog steeds echt fantastisch. Soms durf ik niet eens een recensie te lezen, met de angst om mijn TBR nog verder te laten oplopen.

Leesdame – http://leesdame.nl

Ik houd van blogs die zich op een originele manier onderscheiden van andere. Daarom bezoek ik de blog van Luna zo graag. Daarnaast schrijft ze met zoveel passie over de onderwerpen die haar raken / interesse wekken. Ze weet mij keer op keer aan te steken met haar enthousiasme. Haar mooie persoonlijkheid komt door in haar artikelen en dat maakt een bezoekje aan Leesdame alsof je bij Luna zelf op visite komt. En het is altijd knus en gezellig. ?

Hoi, ik wilde je even laten weten dat ik al een tijdje (een paar jaar denk ik?) met veel plezier jouw blog lees. Ik vind het leuk om jouw recensies en andere artikelen te lezen. Ook volg ik je op GoodReads, als ik dan een bepaald Nederlands of Vlaams boek op zoek, kan ik zien of je het leuk vond of niet. Ik volg een paar blogs maar laat niet vaak een reactie achter. Ik wilde op deze manier je toch even laten weten dat ik je posts leuk vind om te lezen. Ik ben Loes den Hollander boeken gaan kopen onder andere vanwege jouw recensies, en ik vind haar boeken erg leuk. Ik vind het leuk dat je, anders dan veel andere bloggers, je focust op Nederlandse en Vlaamse boeken voor volwassenen en niet op YA-boeken. Ik lees zelf veel verschillende genres en voor verschillende leeftijden, en ik lees in het Engels en in het Nederlands. Jouw blog is de enige die ik volg, die veel Nederlandse en Vlaamse boeken voor volwassenen recenseert, en ik denk dat je daarin toch wel een beetje uniek bent, en dat is leuk! Verder is paars een mooie kleur en vind ik dat je website een mooie layout/indeling heeft :).

Lovely time with Nicky – http://lovelytimewithnicky.blogspot.com/

Lieve Nicky, je blog is echt heel erg leuk, daarnaast vind ik je foto’s ook erg mooi <3

Ik vind het zo leuk om Nicky’s blog te lezen! Een perfecte combinatie van persoonlijke en boekige verhalen

Marieke’s books – https://mariekesbooks.wordpress.com/

Marieke is zo lief en leuk en schrijft hele goede recensies! Haar moet je zeker volgen! <3

Melissa’s fandom world – https://melissasfandomworld.com/

Melissa heeft super leuke blogposts en haar recensies zijn ook altijd super leuk om te lezen. Verder is ze echt aardig en neemt de tijd reacties te lezen en erop te reageren

Echt superleuk dat je weer terug bent! Ik volg je blog met plezier en je tips zijn echt heel fijn <3

Mijn B.i.e.b. – https://mijnbieb.be/

Wanneer ik aan Vanessa’s blog denk is ‘eerlijkheid’ vrijwel steeds het eerste dat me te binnen schiet om haar posts te omschrijven. Zowel in haar recensies maar ook in haar fandoms (100% Twihard!) en meningen omtrent andere boekgerelateerde zaken. Ze schrik duidelijk niet terug om haar ongezouten mening te delen. Zowel ze van iets houdt als wanneer ze dat niet doet. Onze meningen komen niet steeds overeen maar ik vind het heel fijn dat ik na een bezoekje aan haar blog heel duidelijk weet hoe ze over iets denkt. Er ze zit ook in Hufflepuff dus dat zijn extra pluspunten.

MustMag – https://mustmag.nl/

Ik vind MustMag heel fijn om te volgen, misschien nog wel meer op Instagram dan de blog, omdat hun Instagram heel fijn is: mooie foto’s, maar niet té perfect. Love it!

Een van mijn favoriete Nederlandse blogs, zoveel verschillende artikelen, leuke onderwerpen en fantastische foto’s <3

Paula (en de andere dames van Mustmag.nl) maken zulke mooie foto’s en schrijven eerlijke, goed onderbouwde blogjes. Mijn TBR groeit elke keer als ik hun website bezoek, haha!

Jullie dames mogen ontzettend trots zijn op jullie blog! Mooie recensies, fijne schrijfstijl en prachtige foto’s. Ik hoop jullie zeker eens op een event te spreken! 🙂

Goed geschreven artikelen, een prachtige lay-out, een grote diversiteit aan onderwerpen en dat allemaal door drie fantastische meiden! Iedere keer bezoek ik jullie blog weer met een glimlach op mijn gezicht. Ga vooral zo door, want dan kan iedereen nog lang van jullie website genieten. 🙂

My Perfect Books Life – https://myperfectbooklife.blogspot.com/

Je foto’s zijn altijd erg mooi! Je bent echt een creatief, vrolijk en positief persoon & ik volg je blog graag ?

NerdyGeekyFanboy – https://nerdygeekyfanboy.com/

Als ik even wat boekentips wil kan ik altijd op jouw blog terecht. Je bent ook nog eens heel lief voor al je vrienden en lezers, en dat waardeer ik enorm!

Je bent echt een leuk persoon, je blog is leuk & ik houd van je enthousiasme!

Oog op de toekomst – https://www.oogopdetoekomst.com/

Ondanks het feit dat je je op één genre focust heb ik me nog nooit verveeld op jouw blog. Ik hou van de variatie die aan bod komt, van je lay-out, van de geweldige lijstjes die je samen stelt, van je terugblik-posts en verslagen van events, van het feit dat je me zin doet krijgen om andere genres te verkennen, van je foto’s, … én uiteraard ook van jou. Ik vind je een geweldig persoon en dat je van vogels houdt vind ik een groot pluspunt. 😉

Patty Leest – https://pattyvandelft.com/patty-leest/

Ik vind het super tof dat Patty als schrijfster ook een boekenvlog en blog heeft, waarin ze extra aandacht geeft aan de nederlandse auteurs. En dan niet enkel aan auteurs van haar eigen uitgeverij, maar juist aan iedereen! Dat siert haar enorm ♡

Perfect imperfect – https://perfectimperfect.wordpress.com/

Katrien doet me soms denken aan mijn beginperiode als boeklogger toen ik nog heel veel verschillende boeken las. Op haar boekblog kan je terecht voor besprekingen uit verschillende genres. Ya, jeugdboeken, kookboeken, thrillers, … Heel veel variatie dus in haar recensies en daarnaast deelt ze ook haar bookhauls (die vaak zo groot zijn dat de boekstapels weg hebben van de Toren van Pisa), maandelijkse geluksmomenten, persoonlijke stukjes, leeslijsten, …

Reading traveller – https://www.readingtraveller.nl/

Ik vind het zo knap dat Anouk ondanks zo’n druk leven nog steeds prachtige boekfoto’s maakt en de leukste blogjes typt! <3

Secret of the tales – https://secretsofthetales.wordpress.com/

Veerle en Celine, jullie zijn nog niet heel erg lang bezig, maar ondanks dat is het goed te merken dat jullie heel erg gepassioneerd zijn over boeken (en Uncle Rick 🙂 ). Qua kwaliteit is jullie blog nog beter geworden vergeleken met toen jullie net begonnen. Ga zo door!

Jullie zijn nog vrij jong, waardoor ik zo onder de indruk ben van jullie blog! Jullie zijn erg enthousiast, schrijven leuke berichten en ik ben heel benieuwd wat het bloggen jullie allemaal gaat brengen! 🙂

That blonde woman – http://thatblondewoman.com

Katja, jij bent een hele inspirerende vrouw met een hele unieke blog! Mooie persoonlijke stukken en updates, prachtige reisverhalen en ook nog eens een fijne boekensmaak!

The Book Dragon’s Nook – https://thebookdragonsnook.home.blog/

Ik vind dat je echt een super leuk boekenblog hebt! Je maakt er altijd leuke foto’s bij en je schrijfstijl is heel sprekend en ook erg enthousiasmerend. Wat ik ook aan jou respecteer is dat je eerlijk bent als je het bijvoorbeeld niks vind, maar je onderbouwd het ook goed en zegt welke mensen er waarschijnlijk meer aan vinden. Lang verhaal kort, als ik van alles over coole boeken of boek gerelateerde dingen wil lezen is The Book Dragon’s Nook mijn go to blog! Hoop dat je dit nog heel lang blijft doen 🙂

The confession of a book nerd – http://www.theconfessionofabooknerd.be/

Binnenkort zien we elkaar nog eens in het echt en daar kijk ik nu al naar uit. Ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe plannen voor je blog. Ik hou van je enthousiasme en blijf het prachtig vinden dat je je studie kan combineren met het runnen van een blog en leesclub.

Thrillers & More – https://www.thrillersandmore.com/

Een fijn boekenblog dat barst van de positieve energie! ?

Valerie’s boekenwereld – https://valeriesboekenwereld.wordpress.com/

Super fijn dat je als Vlaamse blogger zo goed je mannetje staat! Je bent altijd positief en eerlijk! ❤️

Valerie is een zeer spontaan en lieve meid! Ze is erg gepassioneerd en zet zich enorm in voor haar blog. Ik lees haar blog dan ook altijd met veel plezier en ze verdient alle complimenten die ze maar kan krijgen!  Keep up the good work!

Veronique’s boekenhoekje – http://www.veroniquesboekenhoekje.nl/

Veronique, ik vind je echt een topper! Jouw enthousiasme (als dat nu in een geschreven post of op video is of op social media) werkt echt aanstekelijk. Door jou leer ik allemaal nieuwe boeken kennen die ik zelf nog niet kende en ga ik nog positiever naar de wereld kijken. Ik hoop dat je nog heel lang door blijft bloggen. <3

Veronique heeft een leuk blog en ik heb haar leren kennen als een leuke en spontane meid.

World of Tau – https://www.hebban.nl/spot/world-of-tau

Ik vind het elke keer weer leuk om jouw originele, grappige en intelligente posts te lezen. Om nog maar te zwijgen over je heroïsche queeste om de groeiende ongelezen stapel boeken weg te werken, afgeleid door verleidingen links en rechts. 😀

Zon en Maan – www.zonenmaan.net

Compliment voor Emmy! Omdat ze ondanks dat ze het druk heeft voor iedereen klaar staat. Altijd lacht en een ander niet dom laat voelen als ze iets niet begrijpen. She’s the fairybookmother in the middle of loudly dragons♡ veel liefde voor jou.

Ik ben voor het eerst op je blog beland door je geweldige tekeningen, en ik vind het dan ook telkens leuk om iets van je creaties terug te zien. En toen merkte ik ook nog eens dat ik een mede D&D-nerd had getroffen!

Verder word ik op je blog vaak blij verrast door een recensie met extra aandacht voor diversiteit, je leuke acties, en vleugjes spiritualiteit… en ben ik heel benieuwd naar het boek waar je mee bezig bent!

Wat organiseer jij altijd toffe zaken om op een leuke en positieve manier over boekenblogs en boekbloggers te praten.

Ik ben fan van de variatie op je blog, van je passie en gedrevenheid en je schijnbaar eindeloze energie. Knap hoe jij het klaarkrijgt om naast je werk ook nog een blog, webshop, bookstagram-account en meerdere Social Media draaiende te houden. De awards die je eerder uitreikte waren al heel leuk maar dit  complimenten-initiatief is nog fijner. Geen concurrentie maar liefde verspreiden in de vorm van complimenten.

Emmy, je bent geweldig <3

Zo knap hoe divers en vaak je blogt!!!!

Zwartraafje – https://www.zwartraafje.be/blog/

Bij jou vind ik altijd veel boeken die ik zelf ook wil lezen en ik krijg altijd honger van je foto updates haha. Ik ga altijd graag naar je blog en vind het zo tof dat je ook vaak reageert op de reacties die je krijgt.

Het is fantastisch om een blogger te kunnen volgen met ongeveer dezelfde smaak in boeken… daar doe je natuurlijk geweldige tips op!

Daarnaast heb je een hele fijne schrijfstijl, en zijn je stukjes altijd enorm gezellig. En je verrast me telkens weer met onderwerpen als covers in thema, procentberekeningen of raafjes her en der. Voeg er nog mooie, grappige en originele foto’s aan toe en het is altijd een feestje om je blog te bezoeken! De uitstapjes naar andere onderwerpen zoals bakken en knutselen dragen daar zeker ook aan bij. M.a.w. ik mis het liefst geen enkele post.

Je bent gewoon een van de meest lieve boekbloggers die er bestaat, met een mooie variatie aan boeken en originele blogjes waar ik ontzettend van geniet! Keep up the good work!

Ik hou van je lijstjes en je leuke originele posts!

Altijd lief, vriendelijk en hartelijk. Je enthousiasme en liefde voor boeken (en die potteritis natuurlijk) is heerlijk om te lezen.

Mijn favoriete Belgische blogster <3 Een hele leuke blog met originele artikelen en leuke foto’s!

Bakt de lekkerste koekjes, maakt prachtige foto’s en heeft een heel goede boekensmaak.

Heel erg bedankt voor al jullie inzendingen! Laat vooral nog een compliment voor een boekblogger in de reacties!

Tags:

Divider

3 responses to “De boekblogger complimenten 2019

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.