Dagboek: rusten, vakantie en write-in

Geplaatst op 15 juli 2019 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Deze week maak ik heel weinig foto’s. Ik ben namelijk niet lekker en doe heel rustig aan. Beetje lezen, beetje de sims, beetje serie kijken. Meer komt er niet uit me. Hopelijk voel ik me snel weer wat energieker. 🙂

Maandag

Vandaag ben ik jarig! Gefeliciteerd, ik! Ik doe lekker rustig aan en in de avond eten we taart bij D&D. 

Dinsdag

Vandaag moet ik even langs het ziekenhuis. Daarna doe ik niet zo veel meer. Ja, een middagdutje hahaha. Lekker joh, vakantie. 

Ik knuffel deze week wel veel met de kat.

Woensdag

Vandaag blog ik, wandel ik een stukje, speel ik de sims en lees ik. Heerlijk dit! In de avond spelen we D&D. Bij ons thuis dit keer, wat ik ook wel lekker vind. Het is weer heel erg gezellig. 

Donderdag

In de ochtend lever ik mijn man af bij Sven, zodat ze lekker spelletjes kunnen spelen en ik een dagje voor mezelf heb. Natuurlijk neem ik me voor om vanalles te doen en natuurlijk krijg ik amper wat voor elkaar. Ik hang veel voor de tv (Vikings, RuPaul, Card Captor Sakura) en speel de sims. In de avond begin ik zware hoofdpijn te krijgen.. Was ik maar eerder naar bed gegaan. 

Vrijdag

Afgelopen nacht was hel. Ik had zo ontzettend veel pijn, dat ik zelf even op de bank ben gaan liggen. Superkut. In de ochtend probeer ik nog wat te slapen, ondanks het onweer. Ik denk dat de benauwdheid van gisteren mij geen goed heeft gedaan. De rest van de dag doe ik zo rustig aan mogelijk, want ik heb in de avond een barbecue met de leesclub van Den Bosch en dat is niet naast de deur. 


Zaterdag

Eigenlijk wilde ik vandaag naar mythical fair gaan, maar ik besloot het toch niet te doen en rustig aan te doen. Ik leer deze week erg goed naar mijn lijf te luisteren. 

Zondag

Vandaag start ik rustig op en na enige twijfel besluit ik toch naar de write-in te gaan, die door wat anderen was georganiseerd. Het was erg gezellig, al heb ik maar weinig geschreven. We hebben vooral gekletst en lekkere dingen gegeten. Rond 3 uur was mijn energie op en ben ik richting huis gegaan. Daar heb ik nog wat kleine dingetjes gedaan voor ik weer met mijn neus in een boek gedoken ben.

Nieuwe boeken

Op mijn verjaardag kreeg ik nog twee boeken: Incarnate van Jodi Meadows en Koninkrijk van Robyn Young. Ik ben naar beide boeken erg benieuwd. Later in de week ontvang ik Zomer in Carrick Park. Ik ontvang nog meer boeken deze week, namelijk het cadeauboek Rariteiten, de nieuwe Buddy Tegenbosch, Match, en Pan’s Labyrint. Ik kijk er enorm naar uit om deze mooie boeken te gaan lezen. 

Gelezen

Omdat ik deze week veel moe was, en niet lekker, heb ik minder gelezen dan ik had gehoopt. Op dinsdag lees ik When life gives you demons uit. Een dag later lees ik Oliver. Diezelfde dag lees ik ‘s avonds Heart of Thorns uit, dit boek las ik steeds voor het slapengaan. Op donderdag lees ik Shadows van Jennifer L. Armentrout. Op vrijdag begin ik in You only live once, welke ik vorig jaar op yalc kreeg. Het boek begon veelbelovend, maar kakte daarna een beetje in. Op zaterdagavond had ik het boek uit. Op zondag ben ik begonnen in Match, de nieuwe Buddy Tegenbosch.

Dit was hem weer! Komende week hoop ik wat meer energie te hebben. Ik heb weinig afspraken staan, dus dat scheelt wel. Ik ga deze week ook bij oma langs en naar geitenyoga met mijn zusje en nichtje. Ik ben benieuwd! Ook zal ik langzaam beginnen met inpakken voor YALC.

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: rusten, vakantie en write-in

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.