Dagboek: mijn vakantie is begonnen en vandaag ben ik jarig

Geplaatst op 8 juli 2019 door Emmy in Persoonlijk / 9 Comments

Whoop whoop! Als deze blogpost online is verschenen, is het mijn verjaardag! Ik word vandaag 29 (!) en dat voelt gek. Ik voel me nog helemaal niet zo ‘volwassen’. Gisteren vierde ik het, maar de rest van de week is er ook weer genoeg gebeurd. 

Maandag

Vandaag lekker een bijkomdagje. Gelukkig is het al een stuk koeler! Vandaag doe ik niet zo veel bijzonders behalve wat klusjes in huis, werken aan mijn blog en lekker lezen. 

Dinsdag

Vandaag begint mijn laatste werkweek voor de vakantie. Ik hoef maar een paar uurtjes aanwezig te zijn: we nemen de laatste boeken in en maken de mediatheek vakantie-proof. Morgen ga ik nog wat uurtjes om eventuele leerlingen op te vangen. 

Thuis lees ik lekker en doe ik een dutje. Ik ben plots namelijk erg moe. In de avond werk ik nog even aan mijn webshop en blog. 

In de avond kijk ik met een half oog voetbal. 

Woensdag

Vandaag werk ik nog wat uurtjes en maak ik de mediatheek echt zomerproof. Vrijdagochtend ga ik nog even langs voor de puntjes op de i. Na een paar uur ga ik naar huis en werk ik thuis nog even door. 

In de avond hebben we D&D. Het is weer super gezellig en we gaan vrij laat naar huis. We zijn precies op tijd thuis om het doelpunt van Nederland nog te zien. Nice. 

Donderdag

Vandaag blijf ik thuis, omdat ik niks te doen heb op school. Uiteraard mailen collega’s vandaag vooral met allemaal zaken. Ik mail netjes terug: gelukkig zie ik morgen iedereen nog even. Morgen wordt een drukke dag, dus ik probeer mijn energie zo veel mogelijk te sparen. 

Vrijdag

Op de laatste werkdag van het jaar is de slotvergadering, waarbij we terugblikken op het schooljaar en afscheid nemen van een aantal docenten. Dit was mijn tweede slotvergadering en ook dit keer kon ik helaas niet bij de lunch zijn. Ik zou namelijk een brainstorm in Amsterdam hebben. Dus ik naar het station, maar toen werd er op het laatste moment afgezegd en kon ik weer naar huis. Ik kwam een beetje oververhit aan en was achteraf wel blij dat ik niet hoefde te haasten om weer op tijd thuis te zijn. We hadden namelijk de laatste zwaardvechttraining van het seizoen. En wat voor een! We zouden een wapenschouw hebben: vrij trainen met welk wapen je maar wilt. Dat was heel tof om te zien, maar ook wel wennen. En het ging ook fout: iemand werd per ongeluk in zijn hand gestoken. Het is maar goed dat ik tegen bloed kan en weet hoe ik moet verbinden. We hebben hem doorgestuurd naar het ziekenhuis. Aan het einde moest er ook nog een ice pack komen. Wat een avond!

Zaterdag

Vandaag doe ik het lekker rustig aan, omdat morgen een drukke dag gaat worden. Ik lees vooral lekker en maak wat nieuwe linten. Ook kijk ik wat tv en ruimen we wat op. Heel relax dus!


Zondag

Vandaag vier ik mijn verjaardag. Hopelijk wordt het heel gezellig!

Nieuw!

Op zondag kreeg ik nog een goodiebag mee, die ik maandag openmaakte. Daarin zat Brieven aan de duisternis. Toevallig een boek dat ik nog niet heb gelezen. Yay! Op dinsdag ontving ik ook een tof pakketje (inclusief snoephartjes!) met Her royal highness. Op woensdag krijg ik De orde van de gouden leeuw binnen. Wat ziet dit boek er mooi uit! 

In de avond mag ik mijn summer swap pakketje openmaken en daar zitten maar liefst twee boeken in: From the earth to the shadows en When life gives you demons. Ik ben superblij met allebei de boeken. Dankjewel! 

Oh! En ik krijg vandaag ook Verknocht nog binnen. Daar begin ik meteen aan. Op donderdag krijg ik Shadows binnen. Flink verwend deze week, maar ik lees ook weer lekker veel! 

Gelezen

Op dinsdagochtend las ik De uitverkorene uit. Deze vond ik helaas nogal tegenvallen. Daarna begon ik in Wat zou Martin doen? En dit boek vond ik gelukkig wel indrukwekkend. 

Mijn volgende boek is Her royal highness, die ik op woensdag uitlees. Daarna begin ik in Verknocht, welke ik op donderdag uit heb. Wat een heerlijke boeken! Op vrijdag zou ik eigenlijk een fikse treinreis hebben, maar die viel dus weg. Dus ik begon wel in een boek, maar las hem niet uit. Ik begon in De orde van de goude leeuw. Op zaterdag lees ik hem uit. Ook lees ik die dag Onder mijn huid. Daarna begin ik in De eliminatie. Misschien lukt het me wel deze zondag nog uit te lezen voor de visite komt. Ik lees vooral boeken van school, dus!

Tags:

Divider

9 responses to “Dagboek: mijn vakantie is begonnen en vandaag ben ik jarig

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een gezellige avond gehad gisteren en voel je je vandaag ook een beetje jarig! (En volwassen worden…ach, overrated ;-))

  2. Twee daagjes te laat, maar alsnog gefeliciteeerd! Jij bent twee dagen na mij jarig, wist ik helemaal niet eigenlijk!
    En oef. Verknocht al uit. Ik hoop zooo dat iemand dit boek geeft voor mijn verjaardag (vier het over 2 weken pas haha)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.