Dagboek: mijn draai vinden tijdens mijn eerste week verlof

Geplaatst op 3 februari 2020 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Oke, omdat ik gistermiddag liever een dutje deed dan de avond met vrienden afblazen, is mijn dagboekje wat later dan normaal. Tuurlijk zou ik het liefst de hele week gewoon blogposts online blijven knallen, maar he, ik heb verlof! Ik skip de foto’s ook eventjes, want ik heb geen zin om alles uit te zoeken. Sorry! 🙂

Maandag

Vandaag staan er wel wat dingetjes op de planning. Allereerst wil ik nog wat schoonmaken en breng ik Rob naar het werk. Daarna komt papa gezellig op de koffie. In de middag moet ik naar het ziekenhuis voor een afspraak bij de anesthesist. Het wachten duurt vooral lang. Helaas ben ik – als ik ophaal – toch helemaal op en besluit ik naar bed te gaan. Ik baal enorm, want ik keek er naar uit om weer eens D&D te kunnen spelen. 

Dinsdag

Vandaag doe ik rustig aan, maar ik krijg gedurende de dag wel hoofdpijn. Vandaag is ook de eerste dag dat ik zelf niet werk en dat is gek joh! Ik help Valerie af en toe op afstand, lees lekker en kijk Sabrina. Ook zoek ik uit welke iPad ik wil gaan kopen. Zo kan ik namelijk weer meer digitaal gaan tekenen, waar ik erg veel behoefte aan heb. 

‘S Avonds kijk ik lekker mijn babyprogramma’s en daarna probeer ik te slapen. Ik heb veel hoofdpijn en last van mijn bekken, dus dat loopt minder lekker dan ik hoopte. 

Woensdag

Ondanks dat ik dus gewoon ruk slaap, droom ik wel dat ik een vet fancy huis bouw met de sims. Nu heb ik heel veel zin om dat te spelen, vooral omdat ik wakker werd voor het huis af was (grrr). Ik geef ‘s morgens nog een uurtje bijles en daarna wacht ik tot Rob zijn bestellingen heeft ingepakt om boodschappen te kunnen doen. 

Ik doe een rondje en daarna ben ik best wel op… Ik besluit even in bed te gaan liggen nadat ik de sims heb gespeeld en besluit toch maar niet naar DnD te gaan. Ik lig niet de hele avond in bed, maar ik doe wel erg rustig aan. 

Donderdag

Vandaag slaap ik beter (behalve dat ik veel droom) en dit zorgt er in ieder geval voor dat ik – hoewel ik heel rustig aan doe – nog wel wat dingen gedaan krijg die ik wilde doen. Vet fijn! 

Ik ga lekker op tijd naar bed vandaag. 

Vrijdag

In de ochtend haal ik samen met Rob de klossen voor onder ons bed op, doen we wat boodschappen en haal ik mijn Apple pencil op. Ik wilde heel graag makkelijker kunnen tekenen, dus ik heb geïnvesteerd in een iPad die ik eigenlijk vandaag zou binnenkrijgen, maar die helaas toch vertraagd is. De rest van de dag lees ik wat en heb ik nergens echt zin in. ‘s Avonds ben ik alleen en kijk ik de docu van Taylor Swift. Ik ben niet echt fan van haar, maar de documentaire is erg sterk. Taylor heeft een sterk feministische boodschap en dat waardeer ik. 

Zaterdag

Ik heb weer slecht geslapen, dus ik ben vrij moe vandaag. Overdag probeer ik mijn energie te sparen, omdat we vanmiddag een verrassingsfeestje voor mijn nichtje hebben.  Ik lees wat en probeer wat te bloggen. 

’s Middags reis ik af naar Utrecht waar we haar verrassen. Het werd een erg gezellige middag zonder al te veel poespas. Rond half 6 neem ik afscheid en ga ik richting huis. Thuis ben ik kapot en het is dat ik Wie is de Mol wil kijken, want anders…

Zondag

Vanavond hebben we afgesproken met vrienden en beloof ik rustig aan te doen. Doe ik ook: ik doe alleen de dingen die ik zelf echt wil, zoals het inpakken van bestellingen en het beschilderen van mokken. Ook lees ik lekker en neem ik dus lekker een paar uurtjes rust.

In de avond kletsen we gezellig met vrienden en kijken we samen film. Daarna probeer ik nog even mijn nieuwe iPad uit (#verliefd) en daarna stap ik in ons verhoogde bed. Ik zou bijna hoogtevrees krijgen joh, maar ’s nachts is het best chill om zo het bed uit te glijden.

Gelezen

Hoewel ik nog steeds bezig ben met het vierde Harry Potter boek, wil ik ook wat tussendoor lezen (want HP 4 is moeilijk zwaar in de illustrated edition). Ik hoop de komende weken lekker veel te ontspannen door te lezen. Op dinsdag lees ik Seizoen van de heks, het onlangs verschenen Sabrinaboek uit. Daarna begin ik in In een land hier heel dichtbij. Deze lees ik vrij snel uit en ook HP 4 krijg ik nog voor het eind van de maand uit. Ook lees ik een groot deel van Magic bleeds deze week en in Heks en jager. Beide lees ik op zondagmiddag uit! Fijn joh! 5 boeken uitgelezen deze week… zal het me komende week weer lukken?

Nieuwe boeken

Geen nieuwe boeken deze week! Vind mijn TBR leuk!

Aankomende week heb ik was meer staan, maar neem ik ook meer rust. Ik wil lekker veel tekenen en als het kan wat nieuwe mysteryboxen of linten maken voor Letters & Lights. Daarnaast hebben we weer een afspraak in het ziekenhuis staan, draai ik misschien een klein HP event mee en is vrijdag de leesclub, waar ik voor het eerst als lezer zal komen in plaats van moderator. Gek joh! Ook komt mijn moeder deze week langs, wil ik wat opruimen in huis en natuurlijk lekker lezen. We gaan zien wat me allemaal gaat lukken! Eerst maar eens proberen vanavond weer eens mee te doen met D&D!

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: mijn draai vinden tijdens mijn eerste week verlof

  1. Toevallig heb ik vanochtend de documentaire van Taylor Swift gekeken. Ik was ook erg onder de indruk! En wat tof dat je lekker geïnvesteerd hebt in een nieuwe iPad. Ik vond die Merida erg tof die je op je Instagram hebt geplaatst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.