Dagboek: katten-dag

Geplaatst op 12 augustus 2019 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Sorry dat er ook vorige week geen dagboekje online kwam. We waren maandagmiddag pas thuis van de camping en toen was ik zo moe, dat ik geen zin meer had om te bloggen.

Maandag

Vandaag komen we dus thuis van een heel fijn weekendje kamperen! In de ochtend ontbijten we rustig en breken we de tent af. Rond half 1 zijn we thuis. Ik ben kapot en verbrand, maar ook wel weer blij om thuis te zijn. Ik doe snel nog wat boodschappen en daarna doe ik rustig aan. Zo doe ik even een dutje voor we weer met DnD beginnen. Ik ben niet veel waard, maar ik ben wel blij om weer te kunnen spelen. 

Dinsdag

Voor ik een uurtje bijles geef, ben ik lekker alvast aan de slag met de dingen die ik gisteren nog voor elkaar kreeg. Ik doe ook vandaag rustig aan, maar ik krijg wel veel gedaan en daar ben ik erg blij mee. Ik maak bijvoorbeeld wat nieuwe linten en daar ben ik erg blij mee. ‘S Avonds kijk ik lekker tv. 

Woensdag

Vandaag had ik ‘s morgens een afspraak in het ziekenhuis. Daarna heb ik wat aan mijn blog gewerkt en daarna rustig aan gedaan. Ik vind het echt heel lekker dat ik de afgelopen paar weken niet hoefde te werken, maar ik ben ook wel blij om volgende week weer te gaan beginnen. Volgende week zijn er nog geen leerlingen, maar begin ik wel weer een paar uur om de mediatheek op orde te maken. 

In de avond spelen we met (een kleine groep) D&D en dat is erg gezellig. Onze twee verhalen zijn met elkaar verbonden en dat vind ik heel tof gedaan. 

Vandaag is ook onze liever Ember jarig!

Donderdag

Fijne nationale kattendagen!

Vandaag nam ik me voor om heel veel te doen, maar afgezien wat mailtjes en het betalen van een factuur deed ik weinig anders dan lezen en tv-kijken. Ik ging op tijd naar bed, waar ik nog een tijdje serie heb gekeken en een luisterboek heb afgeluisterd. Daarna heb ik mijn storytel abbo opgezegd. Ik was namelijk al superlang bezig met dit boek en het vorige boek ook.. Dus dat vond ik een beetje een duur grapje worden, vooral nu het wat duurder is geworden. Als ik weer zin heb, zet ik het abbo zo weer aan. 

Vrijdag

Wat deed ik vandaag ookalweer? Oh ja, ik begon met een uurtje zwemmen. Het was heerlijk en ik ben blij om op deze manier toch aan mijn conditie te kunnen werken. Het was niet zulk mooi weer, dus het was erg rustig. Daarna wat boodschapjes en tanken en dat soort zaken. De rest van de dag deed ik rustig aan. Ik las wat en in de avond had Rob vrienden over de vloer. Ik had zelf toen veel last van de drukkende benauwdheid, dus ik ben op bed tv gaan kijken. Eindelijk Zwaar verliefd! Gezien. Ik vond hem leuk. 


Zaterdag

Weekend! Als is mijn hele week nu een soort van weekend? Haha. We doen wat boodschapjes en brengen pakketjes weg. Daarna duik ik de keuken in om een cake te bakken, gewoon omdat ik daar zin in heb. 

Zondag

Vandaag een lekker rustig dagje. Morgen begint mijn werk weer op te starten (heb ik echt zo lang vrij gehad?! Er is niks van mijn to do list gekomen!) met een lekker ontbijtje met al het ondersteunend personeel. Vandaag doe ik dus lekker rustig aan. In de middag rijden we naar Rhenen, want we gaan bij mama eten.

Gelezen

Op dinsdag begin ik in Niet te stoppen, welke ik op woensdag uitlees. Op donderdag lees ik Er is geen vorm waarin ik pas. Beiden zijn boeken die ik meenam van school en nu de vakantie bijna voorbij is, wil ik even doorpakken. Mijn eigen boeken komen daarna wel weer. 

Ik lees 100 uur nacht op vrijdag en lees op zaterdag eindelijk Wat een tijd om alleen te zijn uit. Dit non-fictieboek viel me een beetje tegen. Oh! En eindelijk is mijn luisterboek van Mythos klaar. Ook hier deed ik veel te lang over. Op zaterdag begin ik in Otis. Mijn geleende boeken-plank wordt alsmaar korter. Deze lees ik die dag nog uit. Ik wil meer lezen op zondag, maar uiteindelijk heb ik er toch niet zo veel zin in? Even rustig aan, want ik heb al aardig wat gelezen deze week.

Nieuwe boeken

Ook deze week heb ik weer wat boeken toegevoegd aan mijn verzameling. Zo ontving ik Meer gelukkig dan niet van Adam Silvera van Clavis en stuurde Karin van Driel Help! Ik verveel me, toe, een prentenboekje. 

Tot slot krijg ik op zaterdag de nieuwe vertaling van De kleuren van schaduw van V.E. Schwab binnen. Hij is zooo lekker dik! Ik kijk er enorm naar uit om dit boek in het Nederlands te herlezen.

Komende week begin ik dus weer langzaam met werken. Ook heb ik een paar afspraken staan op dinsdag en woensdag. Donderdag en vrijdag kijk ik nog hoeveel werk ik nog heb liggen in de mediatheek.

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: katten-dag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.