Dagboek: het lezen ging deze week echt dramatisch

Geplaatst op 13 mei 2019 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Na twee heerlijke week vakantie is het nu weer tijd om aan te slag te gaan. De werkweek vliegt voorbij, wat mede kwam door de afspraken in het ziekenhuis. Het lezen ging echter wel wat minder deze week…

Maandag

Vandaag moest ik vroeg op, want ik moest naar het ziekenhuis. Daarna gaf ik een uurtje bijles. Met een mega koppijn kan ik je zeggen dat ik blij was om weer thuis te zijn. Ik ben daarna rustig aan de slag gegaan en heb nog wat gelezen.

In de avond speelden we weer D&D, maar eigenlijk had ik niet zo veel energie.

Dinsdag

Mijn eerste werkdag na de vakantie en het is echt heel erg druk! Thuis kan ik even uitrusten en dan ga ik richting Utrecht om met mijn familie te eten.

Woensdag

Op woensdag is het alweer een stuk rustiger op het werk: veel leerlingen hebben gisteren hun boeken al ingeleverd. Toch loopt het aardig door. Ik doe mijn taken, maak wat blogs en werk aan supernerd.

In de avond heb ik koppijn, maar ik wil wel heel graag naar D&D. Dat bleek een hele fijne sessie te worden met een toffe afwisseling tussen gevechten en roleplay.

Donderdag

Vandaag heb ik een spannende dag. In de ochtend werk ik lekker en kijk ik toe hoe tweedejaars hun Franse uitwisselingsmaatjes rondleiden. Zo schattig. Ze komen allemaal woordenboeken lenen.

Daarna moet ik even naar het ziekenhuis. Daar ben ik zo klaar en ik kan weer terug naar werk. Thuis doen we lekker rustig aan.

Vrijdag

Op het werk is het rustig, dus ik werk een aantal zaken af die ik nog had laten liggen. Ik heb niet zo veel zin in andere dingen. Ik ben dan ook wel blij als het weekend begint. Na een paar uur gelezen te hebben, ga ik richting de sportschool voor het zwaardvechten. Het is een hele toffe training, waarbij we onder andere leren om iemand over je knie te gooien. Dat voelde goed hoor, toen ik een man van 1m90 vloerde. Thuis had ik wel last van stijve polsen.

Daarna ben ik lekker voor de tv gedoken en heb ik nog wat gelezen. Het lezen lukt niet echt deze week…

Zaterdag

Vandaag ben ik overdag lekker thuis en doe ik zo min mogelijk. Ik heb gewoon even geen puf om met andere dingen aan de slag te gaan. Aan het eind van de dag kwam Priscilla me ophalen zodat we samen naar het pannenkoekenhuis konden. Was vet gezellig en ’s avonds keken we eindelijk Isn’t it romantic. Wat een leuke film!

Zondag

Ik kan ’s morgens echt mijn bed niet uitkomen, maar ik moet wel. We gaan naar mijn schoonmoeder en daar blijven we tot het eind van de middag. ’s Avonds geef ik nog bijles en doe ik verder niks meer, behalve deze blogpost afmaken.

Nieuwe boeken

Ik heb deze week maar één boek toegevoegd aan mijn verzameling. Namelijk een prachtig exemplaar van De magische apotheek. Dit is een jeugdboek en het lijkt me een heerlijk boek!

Gelezen

Op maandag lees ik De zwendelprins uit. Helaas had ik toch wat meer van dit boek verwacht. Daarna begin ik in The girl who came out of the woods. Deze heb ik zaterdag pas uit en daarna begin ik in Scar. Ook lees ik deze week The Heart of Betrayal uit. Hopelijk lukt het me zondag nog om Scar uit te lezen…

Volgende week weer een gewone werkweek, al moet ik vanwege de examens en mijn BHV soms wat langer blijven of eerder komen. Ook heb ik nog een afscheidfeestje van de bieb tegoed en heb ik donderdag een afspraak met Van Piere. Een druk weekje, dus. Hopelijk heb ik op al mijn vrije momenten wel even ruimte om lekker te lezen.

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: het lezen ging deze week echt dramatisch

  1. Hier is het ook druk haha. Maar goed het is zoals het is en we gaan er maat in mee. Ik heb ook niet heel veel gelezen. Maar lees nu Aurora Rising en die is fantastisch!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.