Dagboek: Gewoon, een week

Geplaatst op 27 mei 2019 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Dit was niet zo’n heel bijzondere week. Ik las wel veel, dus dat was wel erg fijn!

Maandag

Pffff. Ik voel me nog zo onrustig. Er heerst een storm in mijn hoofd en ik kan niks vinden wat me voldoende afleid. Ook met D&D ben ik maar een dweil. Ik baal er zo van… Maar me er tegen verzetten blijkt absoluut niet te werken. Er zijn gewoon een aantal onzekerheden waar ik tegenaan zit te hikken die mijn emotioneel en moe maken.

Ik heb nu ook mijn Síf funko af!

Dinsdag

Vandaag weer werken. Ik voel me nog steeds matig. Maar als ik thuis kom gaat het wel beter. Ik heb namelijk vrijwel alles van wat ik wilde doen al gedaan en mag van mezelf lekker niksen. Ik lees wat, kijk tv en ga op tijd naar bed.

Woensdag

Met goede moed ga ik vandaag lekker aan de slag. Ik voel me iets beter, maar nog steeds onrustig. Gelukkig heb ik ook vandaag weer een realistische to do list opgesteld. Dat helpt mij enorm.

In de avond spelen we weer gezellig D&D.

Donderdag

Ik ben vroeg klaar, maar aangezien ik het ziekenhuis pas vanaf half 9 kan bereiken, loop ik eerst maar naar het stembureau om mijn burgerplicht te vervullen. Ik vind het altijd heel erg belangrijk om mijn stem te laten horen.

Eenmaal op werk gaat het kei lekker met mijn to do list.. Maar begin ik wel een nare hoofdpijn te krijgen die me enorm uit mijn focus haalt. Gelukkig heb ik vanavond niks te doen!

‘s Avonds ben ik lekker aan het lezen en kijk ik de laatste aflevering van Temptation Island. Ik heb amper wat van dit seizoen gezien omdat het zo saai bleek, maar ik heb op dit moment heel veel zin in de drama van anderen.

De Sims 4 is deze week gratis te downloaden. Ik was vet bang dat hij het niet op mijn laptop zou doen, maar gelukkig wel!

Vrijdag

Wat een prachtig weer vandaag. Bijna jammer dat ik vooral binnen zit vandaag: op mijn werk, in een vergadering, in de trein.

In de trein lees ik lekker en iets over vijf ben ik bij oma voor haar verjaardag. Het is heel erg gezellig en ik heb pas de trein van half 10 naar huis. Rond 11 uur ben ik binnen en niet veel later kruip ik mijn bedje in.

Zaterdag

Vandaag ben ik lekker vrij, maar ik heb heel wat zaken op de planning staan. Ik doe eerst wat boodschappen en train even met zwaardvechten. De rest van de dag doe ik zo min mogelijk. Ik kijk dit weekend veel RuPaul’s drag race.

Zondag

In de ochtend ga ik samen met mijn zusje bij mijn nichtje eten en dat is gezellig! Op de terugweg heb ik een beetje pech met de trein, maar dat is prima. Lekker lezen en een telefoontje om te plegen en voor ik het weet ben ik weer in Den Bosch. Ik doe een boodschapje en ga dan naar huis. Ik kijk RuPaul en teken wat. Daarna ga ik bijles geven. Ik heb een beetje hoofdpijn, vanwege het weer, denk ik.

Gelezen

Op dinsdag lees ik Hashtag Hiernamaals van Vanessa uit. Ook ben ik bezig met het proeflezen van een boek, welke ik op woensdag uit heb. Daarna lees ik verder in Finale van Stephanie Garber voor Yaltival. Deze lees ik op donderdag uit en daarna begin ik in Honger bij de Sioux. Lekker die TBR tackelen! Op vrijdag lees ik het in de trein uit. Ook Verraad weet ik die dag uit te lezen. Wat een fijne leesweek! Ik ben ook begonnen met Circe trouwens, maar die krijg ik deze week niet uit. Vrijdagavond rond middernacht lees ik ook Percy Jackson and the singer of Apollo. Dit is een dun boekje voor bookstore day.
Op zaterdag lees ik het eerste Braveland boek. Daarna begin ik in Licht camera liefde, welke ik nog niet uit krijg.

Nieuw

Op dinsdag belandt er een pakketje op de mat met daarin de nieuwe Holly Smale, Licht camera liefde. Ik ben er heel benieuwd naar: ik ben namelijk dol op haar schrijfstijl.

Op vrijdag ontving ik een pakketje waarvan ik niet had gedacht dat het er zo snel zou zijn en waarbij ik mijn TBR meteen weer wat omhoog knal. Maar deze deal kon ik gewoon niet laten liggen! Er zitten namelijk zes boeken in het pakketje. Allereerst het boekje Percy Jackson and the singer of Apollo, waarbij ik een bepaald bedrag haalde om goed te kunnen bestellen. Het was goedkoop (1 pond) en Rick Riordan is altijd goed.

Vervolgens de twee dichtbundels van Rupo Kaur, Milk & Honey en The sun and her flowers. Ik ben toch wel erg benieuwd naar haar werk en het leek me tof om leerlingen dit ook aan te kunnen raden. Tot slot de complete School of good and evil trilogie. Voor die zes boeken betaalde ik 43 euro inclusief verzenden, maar ik had een flinke kortingscode, waardoor ik nog maar een paar euro hoefde te betalen. Gisteren kon je meer over deze site lezen.

Aankomende week hoef ik maar 2 dagen te werken (GELUKSVOGEL) en heb ik een aantal leuke dingen staan. Een bruiloft bijvoorbeeld, en een extra lange D&D avond. Ook ga ik de auto ophalen en vieren we Rob’s verjaardag. Op zondag hebben we weer een event.

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Gewoon, een week

  1. Bij mij was het ook een beetje een lastige week… Volgens mij hangt het inderdaad in de lucht… Ik hoop voor je op een betere week komende week!

  2. Haha, die ‘aanstekers’. Hier blijft het ook maar kalmpjes aan gaan. Ik vrees dat het komt door het weer dat zo blijft afwisselen. Normaal wordt de spier-en gewrichtspijn minder na de koude en natte herfst/winter maar dit jaar lijken ze precies nog steeds niet door te hebben dat het allang lente is. Natuurlijk moet je oefenen met een jurk aan. Als je dat kan ben je helemaal in topvorm. Meteen een extra moeilijkheidsgraad aan je training toegevoegd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.