Dagboek: eindelijk alle Grannies weer bij elkaar!

Geplaatst op 17 juni 2019 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Nog een paar weken en het is zomervakantie. Deze week was een gewone week, behalve dat ik dinsdag ook vrij was. Ik las in ieder geval lekker veel en dat voelde GOED!

Maandag

Vandaag ben ik zoals altijd vrij. Ik doe lekker rustig aan en kijk veel afleveringen Outlander. In de avond spelen we weer D&D.

Ook regel ik vandaag de camping voor Castlefest én mijn kaartje voor YALC. Want ik kan gaan!!! Ik ben zoooo blij!

Dinsdag

Door een studiedag ben ik vandaag ook vrij. Wat een heerlijke luxe! Ik kijk eerst de laatste afleveringen van seizoen 4 van Outlander en duik daarna met een boek op de bank. Oke, ik ruim ook mijn lades met oude tekeningen op: ik gooi superveel weg. Langzaam wil ik al mijn spullen eens doorwerken om op te kunnen ruimen.

In de avond komen Sven en Priscilla zodat Priscilla en ik kunnen trainen met onze zwaarden. Voor het eerst met onze eigen zwaarden. ZO LEUK!

Woensdag

Ik word wakker en voel me niet zo lekker, maar ga wel gewoon werken. Vandaag loop ik ook weer eens naar werk: ik wil weer wat meer gaan bewegen. In de ochtend is mijn collega er ook even en krijgen we alle belangrijke dingen wel gedaan. Daarna werk ik langzaam mijn eigen to do list af.

‘s Middags lees ik nog wat en dan is het alweer tijd voor D&D. Gelukkig ben ik vandaag niet natgeregend, trouwens!

Donderdag

Ik begin vandaag weer in de lerarenkamer, waar ik aan wat zaken werk en bijklets met collega’s. Ik voel me zo welkom hier op school en ik hoop echt dat ik volgend schooljaar weer zo veel aanwezig mag zijn.

Daarna wisselde ik mijn collega af.

Een leerling kwam vragen of ik het vervolg op Gewist al had. Ik had het boek haar aangeraden en ze had hem binnen 3 dagen uit. ZO TROTS.

‘S Avonds heb ik leesclub in Den Bosch en het is weer gezellig. Gelukkig is de onweer voorbij tegen de tijd dat ik naar huis ga.

Vrijdag

Vandaag lijkt de werkdag een eeuwigheid te duren. Ik krijg wel veel gedaan, dat wel. Rond half 4 ga ik weg, richting Eindhoven. We gaan gezellig met een groot deel van de groep eten bij Vapianos – onze vaste prik – en daarna hebben we leesclub. We bespreken De Zwendelprins en Rima zelf is er ook bij! Superleuk. Het is weer erg gezellig en we ruilen ook wat boeken. Ik merk wel dat mijn energie een beetje op is. Na een aflevering RuPaul ga ik lekker naar bed. Morgen weer een leuke dag voor de boeg.

Zaterdag

Vandaag ga ik richting Rotterdam want ik zie Esmee, Melisa en Thyrze eindelijk weer eens! Eigenlijk zouden we vandaag ook de grisha pub-quiz hebben, maar die ging niet door omdat we het enige team waren. We gingen wel even naar Donner om boeken te scoren en hebben toen nog lekkere dingen gegeten (cookie dough!) en vooral heeeel veel gekletst. We bleven ook allemaal logeren: echt een heerlijke dag met de meiden.

Zondag

Ik was heel vroeg wakker, dus ik kon rustig opstaan. Rond 11 uur gingen we weg en ik had al het OV eens mee, want nog voor 1 uur was ik thuis. Even lezen en toen wat boodschapjes gedaan, zodat ik morgen een heel rustig dagje heb. Daarna ben ik weer lekker gaan lezen: heerlijk! Ik ben nog steeds zo blij met de keuze die ik heb gemaakt om te stoppen bij de bieb. Ik kan nu zonder schuldgevoel lezen en mijn hobby’s uitoefenen.

In de avond geef ik nog een bijlesje en pak ik nog een boek op.

Gelezen

Op maandag lees ik Unearthed uit. Daarna lees ik op dinsdag – mijn vrije dag – De laatste magier uit. Daarna pak ik – voor de derde keer – Sky in the deep – uit de kast. No shame: ik hou van dit verhaal. Ik lees hem later in de week uit. Het is mijn 100e gelezen boek dit jaar. Zo tof! Ook lees ik Rebel Belle en Twice Magic uit. Het lezen gaat weer lekker! Nu al zin in de vakantie om mega veel te kunnen lezen. Op zaterdag lees ik De weg naar Suckerville uit. Op de terugreis op zondag lees ik verder in een Cassandra Clare boek (nog lang niet uit) en thuis begin ik in The one memory of Fiona Banks. Deze heb ik een paar uur later al uit. Daarna is het tijd om Gebroken te pakken. Ik ben ZO BENIEUWD!

Nieuw

Hoewel ik een boek leen van de bieb (van Emily Barr), gaat het in eerste instantie supergoed met het weglezen van mijn TBR. Tot ik vrijdag thuiskom van de leesclub. Ik koop daar namelijk het boek Modern Fearie Tales. Deze boeken staan al jaren op mijn wishlist en nu is er een gebundelde versie. Ook kreeg ik Doloris Dolly Poppedijn mee, het geschenk voor de spannende boekenweken. Thuis lagen er twee boeken klaar: Gebroken, het vervolg op Gewist (ZOVEEL ZIN IN!) en de nieuwe Taran Matharu: De uitverkorene. Allemaal toffe boeken waar ik naar uit kijk.

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: eindelijk alle Grannies weer bij elkaar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.