Cover reveal Lady Midnight

Geplaatst op 8 juni 2016 door Emmy in Boeken / 7 Comments

Gisteren kreeg ik een ontzettend leuk mailtje in mijn mailbox van uitgeverij Moon. Het bevatte nieuws waar ik stiekem al een beetje op hoopte en nu mogen we het eindelijk van de daken schreeuwen: Lady Midnight gaat ook vertaald worden!

Voorplat De duister machten NL

Middennachtdame zal in januari 2017 verschijnen bij uitgeverij Moon en ik kan niet wachten!

Wat vind jij van de Nederlandse omslag en titel?

Bewaren

Bewaren

Tags:

Divider

7 responses to “Cover reveal Lady Midnight

 1. Danique

  Ik vind de titel niet zo heel geweldig maar de cover vind ik wel prachtig! Ik kan niet wachten om het te lezen!

 2. Isabelle

  De titel klinkt een beetje vreemd, maar dat blijft lastig met vertalingen. Cover vind ik wel ontzettend mooi!

 3. Andrea

  De cover is heel mooi, maar die titel… Waarom niet “Vrouwe Middernacht” of zoiets? Ik weet niet of het dan niet klopt met de inhoud, maar dat kan ik me niet voorstellen. Wel leuk en spannend nieuws 😀

 4. Jet

  Ai, die titel vind ik wat stroef, en op papier vind ik het vre-se-lijk staan… Maaaaaar, ik hoor veel goede verhalen over dit boek, dus echt fantastisch dat het wordt vertaald. Ik denk dat ik het, net zoals ik met TMI en TID heb gedaan, in het Engels ga lezen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.