Brainstormen @ Van Goor

Geplaatst op 16 augustus 2013 door Emmy in Boeken, Evenement, Persoonlijk / 10 Comments

Hoi allemaal… Vandaag wat later op de dag een berichtje, omdat toen ik dit bericht gisteravond wilde gaan typen, ik helemaal niet lekker was geworden op het werk. Nu lig ik ziek op bed terwijl ik dit type, maar ik ben zo enthausiast over gisteren dat ik het wel met jullie wilde delen!

Gisteren mocht ik namelijk met een hele groep meiden (en een heer) bij Unieboek Het Spectrum komen.. Super tof, want Uitgever Van Goor (die daar ook bijhoort) heeft oa. De Hongerspelen en Fallen uitgegeven. We zouden daar gaan brainstormen over allerlei YA en boekenzaken en al sinds ik hoorde dat ik mocht komen, stond ik te springen.

Dus ik sprong gisteren op tijd in de auto (het begon spontaan te regenen en bij het tanken deed de pomp het niet) en kwam ik rond kwart voor 2 aan in Houten. Na een kort voorstelrondje zijn we opgesplitst in twee groepen om lekker te babbelen over alles wat met boeken te maken heeft. Super tof en iedereen was super aardig en gezellig! Ik hoop dat we elkaar vaker zullen ontmoeten!

We hebben het oa. gehad over boekpromotie en welke boekomslagen wel en niet tof waren. Ik als illustrator vond dat natuurlijk smullen! Ook kregen we een heerlijk taartje (jum!) en hadden we het over welke boeken wij graag zouden zien verschijnen. Heel interessant en ik vond het heel erg tof dat de uitgever zo open stond voor onze ideeen en ingevingen.

Als klap op de vuurpijl kregen we aan het einde nog een ontzettend volle goodiebag! Wauw, hij zat zo lekker vol! Oa. een boek (Ik kreeg Starters van Lissa Price, waar ik heeeeeel erg benieuwd naar ben), het boek Happy go Beauty van Tom Sabastian (die ook een filmpje voor ons had opgenomen) en het manuscript van het boek Code naam Verity… En laat ik nou net ook ontzettend benieuwd zijn naar dat boek!!! En dat was het nog niet eens, kun je nagaan.. Want er zaten ook nog aquarelpotloden (altijd handig!), 3 tijdschriften en een poster van Catching Fire in! Waaaaah! Zoals je op de foto’s niet kunt zien, want ik hou hem even lekker opgerold tot ik bij mijn vriend ben.

Ik wil Unieboek echt ontzettend bedanken voor hun gastvrijheid en leuke middag (moge er nog vele bookevents volgen!!) en de groep voor hun supergezellige inbreng. Ik vind het altijd heel leuk om op zo’n manier nieuwe mensen te leren kennen en ik vond jullie allemaal top!

Hier nog de foto’s van mijn goodiebag. Sorry dat ze wat donker zijn, maar het was avond en ik voelde me al slecht.


Een superpakket dus! Ik ben er echt heeeeel blij mee en ga zeker genieten van het lezen. Maar voor nu sla ik de laptop weer dicht, want ik voel me echt niet lekker en verlang weer naar mijn bedje.
Fijne dag nog iedereen!

Tags: , , ,

Divider

10 responses to “Brainstormen @ Van Goor

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.