Boekpresentatie Geraakt @ Tilburg

Geplaatst op 5 juli 2014 door Emmy in Boeken, Evenement / 12 Comments

Eindelijk, een thuiswedstrijd! Meteen riep ik een dikke YES toen ik door Gottmer werd uitgenodigd voor de boekpresentatie van Geraakt (het nieuwste boek van Margje Woodrow, die eerder Examendeal schreef), wat in boekhandel Gionotten Mutsaers zou plaatsvinden. Mijn favoriete boekhandel van Tilburg. Het kwam voor mij prima uit, dus ik had geen excuus om niet te gaan.

IMG_4625 IMG_4630

Ontzettend vroeg (want gratis reizen) vertrok ik naar mijn studiestad en wachtte ik tot het zou beginnen. Helaas moest Lilian afzeggen, waardoor ik echt 0,0 mensen zou kennen. HELP!? Iets voor 7 ging ik naar binnen om eerst even te kwijlen over het YA aanbod. (Die wil ik, en die wil ik!) Vervolgens schuifelde ik richting het scherm en de dranktafel. Ik vind dat soms toch best awkward, zo alleen. Maar gelukkig raakte ik in gesprek met medeblogger Ink van Thriller Lezers die in hetzelfde schuitje zat.

Janneke van Gottmer nam het woord en vertelde over Margjes inzit en keiharde werken. Toen nam Margje zelf het woord en hield een ontroerende toespraak over man en kinderen en het trots zijn op haar nieuwe boek. Ze haalde iedereen aan die van toepassing was op het ontstaan van het boek, wat ik altijd heel leuk vind om te horen, want het is zo lekker persoonlijk. Ook deelde de schrijfster tassen uit aan een aantal mensen.

IMG_4641

IMG_4659Daarna was het tijd voor Margje om te gaan signeren, en daar stond natuurlijk meteen een lijn waar je U tegen zegt, dus ik besloot eerst maar wat te gaan drinken voordat ik in de rij zou gaan staan. Ik had het boek al mogen ontvangen van de uitgever, dus ik was een van de weinige die zijn eigen boek kon laten signeren. Stiekem vond ik dat wel stoer, want wat bleek? Ik ben de eerste van buiten die het boek had gelezen en was ook de eerste recensie! Die kan je HIER teruglezen. Stiekem ben ik daar wel een beetje trots op.

Margje was een ontzettend lieve vrouw waar het enthousiasme van af spat. Het was heel leuk om haar te ontmoeten en om haar te kunnen vertellen dat ik heb genoten van haar boek.

https://i0.wp.com/2.bp.blogspot.com/-3VOe-iaR7hI/U7ZcMcKBoxI/AAAAAAAAFCg/RrY1qYvlkXE/s1600/IMG_2625.JPG?resize=261%2C348Ook was schrijfster Cis Meijer er, die helemaal uit Amsterdam naar Tilburg is gekomen. Respect! Ik vond haar ook echt een hele leuke vrouw en ze wist me ook meteen te enthousiasmeren voor haar boek! Oh wat ben ik toch makkelijk over te halen. Ink maakte een foto van mij en Cis. Thanks daarvoor! Ennuh, sorry voor mijn ietswat verhitte gezicht. Buiten was het al warm, maar binnen stikte ik helemaal de moord.

Na nog een drankje in de koffiehoek was het tijd voor de winkel om te sluiten en voor mij weer tijd om terug te keren naar Best. Heerlijk als het zo dichtbij is!

Ik wil uitgeverij Gottmer graag bedenken voor het toesturen van het boek, maar ook voor de ontzettend gezellige boekpresentatie waar ik allerlei leuke mensen heb mogen ontmoeten! Ik heb heerlijke gesprekken gehad en genoten van alle leuke opmerkingen. Super leuk!

 

Tags: , , , ,

Divider

12 responses to “Boekpresentatie Geraakt @ Tilburg

  1. Ik was er graag naartoe gegaan, maar het kwam net niet uit. Jammer, want ik ben wel benieuwd naar haar boek. Ik ga je recensie even lezen. 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.