Boekhaul Boekenfestijn Eindhoven 2014

Geplaatst op 2 november 2014 door Emmy in Boeken, Haul / 13 Comments

Omdat ik met Halloween naar het boekenfestijn in Eindhoven ben geweest is er vandaag een extra haul. Ik heb expres niet op mijn facebook of instagram gezet welke boeken ik heb meegenomen.. Allemaal om jullie lekker te maken.

Ik ben samen met een vriendin en met mijn vriend geweest, ’s avonds (wegens werk en stage) en dat beviel best wel. Het werd namelijk steeds rustiger. Net als de afgelopen paar keren sprak ik met mezelf een budget af, maakte ik in mijn hoofd een lijstje door de aankopen van anders en had ik er zin in! Eenmaal daar verkocht ik nog snel 3 boeken van mijn blogsale, waardoor mijn budget plots 6 euro hoger lag. YES.

Ik had gehoord dat het dit jaar een goed boekenfestijn zou zijn met veel verschillende boeken die vele mensen nog niet hadden. Dat was ook wel zo, maar toch was ik van mening dat er relatief weinig leesboeken lagen in vergelijking met alle non-fictie boeken en knutselspullen. Dat vond ik jammer.. Want ik had gehoopt op echt hele bergen boeken.

https://i0.wp.com/photos-e.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10755721_1574090979488140_868225863_n.jpg?resize=632%2C632

Uiteindelijk plaatste ik bovenstaande foto op instagram met de vraag of mensen konden gokken welke stapel ik meenam. Het is uiteindelijk LINKS geworden, maar hier zitten boeken bij van mijn vriend. Hij moest halverwege helaas weg dus ik heb zijn boeken voor geschoten.. En omdat ik graag contant wilde betalen (HET LUKTE PRECIES!) heb ik twee van mijn ‘misschien’ boeken teruggelegd. Angel fire koop ik later wel in het Engels (ik heb deel 1 toch nog niet) en de boeken van Philippa liggen er elke keer wel weer, dus die haal ik dan wel. De andere boeken op mijn niet-stapeltje vond ik of nog te duur of spraken me gewoon net niet genoeg aan om mijn budget te overschrijden. Als ik geen budget had gehad… oeh.

Voor mijn vriend nam ik uiteindelijk: Nightshade (deze las ik zelf ooit in het Nederlands en nu hebben we hem dus in het Engels), 2 Assassin’s Creed stripboeken (wat een straf), Percy Jackson 3 en twee hangman boekjes mee. Dat betekent dat ik zelf nog een stapel van maar 5 boeken over had. GOED HE!?

25

Het is niet zo’n heel kleurrijk stapeltje, vrees ik. Maar het zijn wel allemaal boeken die ik erg graag wilde hebben.

Bovenop ligt Middernacht – vierde boek – Dylan geschreven door Lara Adrian. Deel 1 en 2 heb ik in de kast staan en gelezen en ik wil de complete serie echt wel hebben. Dit is zo’n verhaal waar seks en spanning op de juiste manier samenkomen. Deel 3 heb ik dus nog niet, maar voor 8,99 kon ik dit boek niet achterlaten. Hij lag overigens bij de Young Adult, terwijl het dat niet is. Hopelijk worden er nu geen tere kinderzieltjes gebroken.

Daaronder liggen Anna Dressed in Blood en Girl of Nightmares geschreven door Kendare Blake. Dit zijn gewoon Nederlandse boeken en deel 1 stond al sinds uitkomst op mijn wishlist. Girl of Nightmares vond ik tussen de laatste stuks (welke ik eerst afging) en nam ik mee omdat ik wist dat Anna er ook lag. Super leuk! En heel toepasselijk dat ik ze met Halloween heb gekocht, toch? Ze waren 4,99 en 5,99 per stuk. Mooie prijsjes toch?

Daaronder ligt Dreiging, geschreven door Becca Fitzpatrick. Dit is het laatste deel van de Hush, hush saga en omdat ik toch al drie verschillende uitgaven had, maakte me het niet zo veel uit in welke vorm ik het boek zou bemachtigen: zo lang ik het maar kon gaan lezen. Dus nu heb ik deel 2 en 4 in het Nederlands. Yolo. Ik betaalde – volgens mij – 8,99 voor dit boek. Vond ik nog wel te doen. Ik vond hem bij de laatste stuks.

Tot slot kocht ik Burned, deel 7 van the House of Night. Ik heb hem al gelezen (van de bibliotheek geleend), maar ik wil de serie compleet hebben en deze vond ik ook bij de laatste stuks. (Zien jullie al een patroon? Blijkbaar heb ik veel van wat ik uiteindelijk kocht in de eerste 10 minuten al uitgezocht). Het is een mooie hardcover en ik betaalde er 2,99 voor.

Ik ben dus a. binnen mijn budget gebleven en b. mijn boekenkast zal nog niet bezwijken. Op naar het volgende boekenfestijn! 🙂

Tags: , , , ,

Divider

13 responses to “Boekhaul Boekenfestijn Eindhoven 2014

 1. Kim

  Leuke boeken. Ik ben er ook heen gegaan met een vooraf bedacht budget en dat werkte goed. Was ook maar goed ook, want je wordt daar altijd zo hebberig van.

 2. Anna Dressed in Blood vond ik erg leuk, ben zelf benieuwd naar het tweede deel, want die heb ik nog niet gelezen. Hopelijk kom ik die tegen als ik weer naar het boekenfestijn ga.

 3. Twix

  Mooie aanwinsten.

  Dit heb ik op het boekenfestijn gekocht:

  Beautiful Creatures (Kami Gracia)
  Chaos (Kami Gracia)
  De aflossing (Kami Gracia)
  Witte Kat (Holly Black)
  Violet (Abigail Gibbs)
  Tatoeage (Ana Alonso, Javier Pelegrín)
  De Twaalf (William Gladstone)
  Tunnels: deel 1 (Roderick Gordon, Brian Williams)
  2 Manga notitie boekjes
  Ghostgirl: thuiskomst (Tonya Hurley)
  Onsterfelijke liefde: Deel 1 (Cate Tiernan)
  De Magiërs (Lev Grossman)
  Glazuur (Lisette Jonkman)
  Teardrop (Lauren Kate)
  Eon (Alison Goodman)
  De verborgen taal van bloemen (Vanessa Diffenbaugh)
  Fokke en Sukke Dwarsligger
  De Heksenoorlog (Maite Carranza)
  Als ik blijf/Wacht op mij omnibus (Gayle Forman)
  Herinner mij (Ann Brashares)
  Het meisje met de glazen voeten (Ali Shaw)
  Tokio Dwarsligger (Mo Hayder)
  Brandbaar (Jane Casey)
  Ridder van de Tempeliers Dwarsligger (Robyn Young)
  Narnia Dwarsligger (C.S. Lewis)
  Toverland: De Wensspreuk (Chris Colfer)
  Elixer (Hillary Duff)
  Gevangen in mijn binnenwereld (Sun-Mi Venema)
  The Blessed (Tonya Hurley)
  Bloedzusters (Jackson Pierce)
  Justine, Teenage Chic (C. Rayban)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.