Boekenkast Tour maart 2016 deel 4

Geplaatst op 13 april 2016 door Emmy in Vlog / 3 Comments

Nadat ik vorig jaar juli naar Den Bosch verhuisde, is er natuurlijk wat veranderd aan mijn boekenkast. Van 3 naar 5 grote kasten en tja.. die staan al behoorlijk vol! Het leek mij weer een goed moment om een boekenkast tour op te nemen. Dit heb ik gedaan in 5 stukjes. Grote kans overigens dat er een deel 6 komt, maar dan met manga.

Vandaag dus het vierde deel. Wil je terugkijken? Hierbij de linkjes naar het eerste, tweede en derde deel. Heel veel plezier met kijken!

Vergeet je vooral niet te abonneren op mijn youtube kanaal. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags: ,

Divider

3 responses to “Boekenkast Tour maart 2016 deel 4

  1. Ik zag heel wat van mijn favorieten langskomen in deze vierde boekenkast tour: Diana Gabaldon, Lara Adrian, Deborah Harkness, Erin Morgenstern, de prachtige editie van Alice in Wonderland. En natuurlijk ook heel wat boeken die ik nog is een keertje wil lezen. Die van Maria V.Snyder bijvoorbeeld. Ik heb trouwens nog nooit manga gelezen. Eigenlijk weet ik ook niet of het iets voor me zou zijn én ik heb al helemaal geen idee met welk boek ik zou moeten beginnen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.