Boekenfestijn Maastricht Haul

Geplaatst op 27 november 2014 door Emmy in Boeken, Haul / 35 Comments

Ben ik boekenfestijn verslaafd? Hoe kom je daar nou weer bij!? Omdat ik nu alwéér ben gegaan? Ik had een goede reden hoor! Nee, het maakt niet uit dat iemand anders dat cadeautje van zijn lijstje al kocht. Ik kon er schoolboeken kopen. Heus wel. Ik ging voor de schoolboeken!

Dus ik na mijn werkdag met de trein naar Maastricht om te gaan snuffelen in de boekenhemel. De zaal was niet heel groot, maar wel heerlijk rustig: wat een verademing in vergelijking tot Utrecht of Eindhoven.

7

Hier een selectie van foto’s die ik maakte van wat YA boeken. The Mortal Instruments ligt er (op deel 6 na) compleet en ook een aantal Nederlandse delen zijn aanwezig. Ook de hardcover van Teardrop ligt er (naast de paperback, welke duurder is). Er liggen heel wat (nieuwere) boeken. Er liggen ook YA’s tussen de laatste stuks (Codenaam Verity en Starters) en bij de gewone romans.

6

Tja.. En aan het eind begint het uitzoeken. Welke gaan mee? Hoe hoog wordt mijn budget? Welke boeken zou ik ook later nog eens elders kunnen scoren?

8

Hoewel er super toffe boeken tussen liggen, is dit de nee stapel. Spoorloos koop ik ooit wel eens elders en De Witte Roos misschien de volgende keer? (Ik had hem ook bij Eindhoven in mijn mandje gegooid). Onderop liggen deel 1 en deel 5 van een serie.. Hij leek me wel leuk, maar deel 1 en 5 is een beetje nutteloos. Wel ga ik hem op mijn wishlist zetten! Oh wacht.. Ben ik even blij.. Het zijn deel 5 en 6.

5

Dit is de JA stapel! πŸ™‚ De klassiekers met de mooie covers lagen er weer en omdat ze 1,99 en 2,50 per stuk waren, nam ik ze alle drie mee. Ben benieuwd! Volgens jaar wil ik echt wat klassiekers lezen.

4

Vorig boekenfestijn kocht ik deel 4 van de serie.. En nu vond ik deel 3 Γ©n deel 5 bij de laatste stuks! YES. Ze waren 8,99 per stuk, maar dat vind ik het wel waard: het is een heerlijke serie.

3

ZIJN ZE NIET MOOI!? Ze passen zo mooi bij elkaar.. En die illustraties <333333. Twee van de drie kosten 1,99, de ander 2,50. Nou.. Prima prijsjes!

2

Ik zocht al een tijdje naar deze twee boeken. Verrijzing is het derde deel van de Darkness Rising Trilogie en ik ben er erg benieuwd naar. ZOM-B is de nieuwste serie van Darren Shan en tja.. Ik wil ooit alles van hem hebben. πŸ™‚ Verrijzing kostte 9,99 en ZOM-B 1,99.

1

Manon kocht deze in Eindhoven, ik toen niet. Ergens had ik wel spijt, omdat ik voor mijn Kunstgeschiedenis scriptie waarschijnlijk iets met de Kelten, Vikingen of Noorse geschiedenis ga doen. Ik ging eigenlijk op zoek naar meer van dit soort boeken, maar helaas waren er geen. Helaas! Toch ben ik blij dat deze er nog lag en voor 4,99 nam ik hem mee.

Naast mijn eigen boeken nam ik nog een cadeautje mee voor Sinterklaas. Ik vertrok met een voldaan gevoel, want mijn volgende boekenfestijn gaat nog wel even duren. Laat ik mijn nu weer overvolle plank maar eens wat leger krijgen…

Tags: , , , , ,

Divider

35 responses to “Boekenfestijn Maastricht Haul

 1. aaah Half zwart! Ik heb hem een keer van de bieb geleend, maar ik wil hem toch graag in mijn kast hebben. Wat een leuk boek! Hopelijk is de volgende boekenfestijn wat centraler voor mij. πŸ™‚

 2. Hihi, ik ga waarschijnlijk volgende week naar het Boekenfestijn in Mechelen. Geen verslaving hoor, al zal dit mijn vierde Boekenfestijn-editie van dit jaar worden. πŸ˜‰ Van je uiteindelijke NEE-stapel zou ik Warm bodies wel willen lezen, maar het eerste boek van Kate Elliot wist me niet helemaal te overtuigen waardoor ik niet meer verder heb gelezen in die reeks. De boeken van Lara Adrian blijf ik echter met veel plezier verslinden.

  • Ik wil Warm Bodies wel een keertje lezen, maar ik had niet het gevoel van ‘ik MOET hem hebben’. Dus dat wordt eens lenen van de bieb, denk ik zo. Ik ben echt enorm blij met mijn Lara Adrian boeken. Nu kan ik tenminste lekker doorlezen en kom ik steeds dichterbij de nieuwste boeken. πŸ˜€

 3. Gaia Steinbuch

  Leuke haul! Ik heb zelf ook wat leuke boeken gekocht gisteren op het Boekenfestijn. Ik heb deel 1 gelezen van de Shadows of the Apt serie (in het Engels) en die kan ik je aanraden, tenminste, ik vond het een leuk verhaal! De rest van de delen moet ik nog gaan lezen.

  Ik was gisteren op station Eindhoven op de terugweg van Maastricht, en zag daar iemand die me heel erg aan jou deed denken. Maar ik wist niet zeker of je het was, en aangezien je mij niet zo kent, leek het me raar om aan een vreemde te vragen, of ze misschien Emmy heette. Maar mogelijk heb ik je gezien (maar misschien ook niet)!

 4. Volgens mij heb jij gewoon een geweldige dag gehad en ik moet beslist niet meer een laatste dag gaan.
  Ik ben vaker geweest…maar nu was het voor mijn gevoel om te huilen…zo weinig zat er voor mij tussen…ik kwam maar met 1 boek voor mij zelf thuis…helaas.
  Maar jij hebt echt super boeken weten te scoren =)
  Veel plezier met t lezen er van =)

  • Wat jammer! Welke heb je uiteindelijk wel gekocht? Zelf probeer ik altijd de donderdag of vrijdag te gaan, eigenlijk. Omdat het dan rustiger is en er nog veel nieuwe dingen zijn.

 5. Ik ben afgelopen zaterdag bij het boekenfestijn geweest en ik heb drie boeken gekocht die jij op je Nee stapel had liggen. Ik kan me nooit inhouden op het boekenfestijn waardoor ik uiteindelijk vaak met twee zware tassen thuis kom.

 6. Dit zijn de boeken die ik op het boekenfestijn heb gekocht:

  De Nederlandse:
  De Test van Joelle Charbonneau
  Voor Altijd van Maggie Stiefvater
  Alera van Cayla Kluver
  De pest van Clem Martini
  De Zaterdag van het Onweer van Martine Glaser
  De Hongerspelen van Suzanne Collins (Dwarsligger)
  Twilight van Stephenie Meyer (Dwarsligger)
  Ravenwoud van Andrew Peters
  De Engelen van de Apocalyps van Eduardo Spohr
  Bloedlink en Beet! van Erin McCarthy
  Max and the Wild Things van Dave Eggers
  Half Zwart van Sally Green
  Soulmates van Holly Bourne (met afstand het duurste boek)
  Wolvenmeisje van SA Swann
  Vloedvormer van Paul Evanby
  Ruby Rood van Linzi Glass
  Verrijzing en Roeping van Kelley Kelley Armstrong
  Koud vuur en Koude Magie van Kate Elliott
  Hongerspelen en Vlammen van Suzanne Collins
  Nergens. Een onbekende wereld van Tamara Geraeds
  Krondor Het Verraad van Raymond E. Feist
  Het Bloedrode Spoor van Moira Young
  Taal der Spreuken van Blake Charlton
  Angel Fire van L.A. Weatherly (Daar was er nog maar 1 van)
  De grote legende / 1 Het lied van onsterfelijke van W.J. Maryson
  Teardrop van Lauren Kate

  Engels:

  Changeling van Philippa Gregory
  Little Women and the Good Wives
  Rip Van Winkle, the Legend of Sleepy Hollow and Other Stories
  The Wind in the Willows
  Aesop’s Fables
  The Little Prince
  The Secret Garden

  • Wauw, wat een mooie lijst! Angel fire heb ik ook nog vastgehad, maar ik wil graag de Engelse editie. Wist je trouwens dat je het vervolg van Changeling nu kunt winnen hier? Wel de Nederlandse versie. πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.