Blogtour: Water – ART

Geplaatst op 14 september 2021 door Emmy in Blogtour / 4 Comments

Bij het verschijnen van de Elfhame trilogie was ik een van de geluksvogels die tot ambassadeur van de serie werd gekozen. Sindsdien mogen we allerlei prachtige boeken van Boekerij promoten. En mede omdat Boekerij echt de meest fantastische limited editions maakt, heb ik de meest prachtige boeken mogen toevoegen aan mijn boekenkast.

Onlangs is Water verschenen van Holly Black. Dit is een van haar eerste boeken en heeft heel veel overlap met de Elfhame trilogie. Mijn recensie komt over een paar dagen online, maar als je ook een limited edition boek wil, zou ik snel zijn, want de boeken zijn al bijna op! Op mijn instagrampagina lees je hoe je kans maakt op een exemplaar, want wij ambassadeurs hebben weer een mooie blogtour opgezet. Samen met Joost boog ik me over de tweede letter: de A van Art. En ik wilde mijn Kaye fanart graag aan jullie laten zien!

Van de groene huid, de extra vingerkootjes tot de vleugels: het was een heerlijke uitdaging om wildebras Kaye tot leven te brengen. Een snelle schets waar ik veel plezier aan heb beleefd om te maken. Ik zou dit vaker moeten doen, want ik vind het heel ontspannend.

Tags:

Divider

4 responses to “Blogtour: Water – ART

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.