Blogtour – Het Eos-project – Fanart

Geplaatst op 6 augustus 2017 door Emmy in Boeken / 8 Comments

Een tijdje terug werd ik gevraagd of ik mee wilde doen met de blogtour rondom het nieuwe boek van Mirjam Mous. Ik wilde dat mijn bijdrage iets anders zou zijn dan een recensie – al komt deze zeker nog – en begon met lezen. Hoewel ik het boek heel tof vond, merkte ik dat ik behoorlijk vastliep met ideeën. En toen wist ik het… Waarom zet ik mijn eigen passie niet in?! Zodoende heb ik twee tekeningen gemaakt passend bij twee situaties aan het begin van het boek.

 

Ze bestudeerde hen alsof ze van die zoek-de-tien-verschillen-plaatjes waren. ‘Jullie zouden best broers kunnen zijn.’

Mink probeerde het grijze borsthaar te negeren door zich op Hermans gezicht te concentreren, maar ook dat was geen pretje. Herman had een baard van twee dagen en flinke wallen – alsof hij een poffertje doormidden had gesneden en onder elk oog een helft had geplakt.

Ik maak eigenlijk maar heel weinig fanart, maar het was wel heel leuk om te doen; bedenken hoe de personages er voor mij uitzien en hoe ik ze ga verbeelden. Ik denk ook dat tekeningen zeker kunnen prikkelen om een boek te willen lezen. Wat denken jullie?

Benieuwd naar de andere blogposts van de blogtour? >> Biebmiepje >> Belle’s Book Adventures >> De boekentrommel >> A bookworms life >> Dutch Book Chick >> Nerdy Geeky Fanboy

 

 

 

Ben jij al benieuwd naar Het Eos-project?

Tags: ,

Divider

8 responses to “Blogtour – Het Eos-project – Fanart

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.