Blogsale!

Geplaatst op 2 juni 2018 door Emmy in Blogsale / 1 Comment

Hallootjes allemaal! Op instagram kondigde ik al een beetje aan; ik heb teveel boeken in mijn kast staan. En hoewel ze allemaal tof zijn, kan ik gewoonweg niet alles houden, tenzij ik nog meer kasten neerzet en dat gaat niet.

Eens in de zoveel tijd ruim ik mijn kasten op; dan haal ik de boeken eruit die ik waarschijnlijk nooit meer ga herlezen, puur omdat ik zo veel boeken heb die nog gelezen moeten worden. Normaal gesproken deel ik ze uit tijdens events en ruilavonden, maar daar waren er dit jaar weinig van. Of ik geef ze aan medebloggers. Maar die zitten vaak met hetzelfde probleem. Mijn plaatselijke kringloop neemt niks meer aan en ik kan ook niet alles kwijt in de schoolbieb.. En hoewel ik toffe tips heb gekregen en ooit nog een eigen free little library hoop te hebben, is dat voor nu even geen optie. Dus heb ik deze lijst samengesteld. Een groot deel van de boeken geef ik weg, omdat ik de boeken gekregen heb als recensie-exemplaar. Een paar boeken wil ik graag verkopen, zodat ik dit geld weer kan investeren in mijn bedrijf.

Omdat ik zelf niet het geld heb om alle verzendkosten te coveren, is dat het enige wat je voor de gratis boeken betaald. Je zou het natuurlijk altijd kunnen combineren met een bestelling bij Letters & Lights, dan voeg ik de boeken gewoon toe aan je bestelling. Ik hoop in ieder geval dat ik deze boeken een nieuw huis kan geven.

De verzendkosten bedragen 6,95, ongeacht de hoeveelheid boeken.

Edit: Blijf vooral mailen! Bij sommige boeken moet ik gaan loten, omdat heel veel mensen ze willen. Dit weekend moet ik veel werken, dus ik weet niet of ik er aan toe kom alles te verwerken, maar ik ga mijn best doen! Zodra een boek echt vergeven is, haal ik hem uit dit lijstje. Ik hoop niet dat ik uiteindelijk veel mensen moet teleurstellen, ik hebben immers alles maar 1x (en wel al heel veel mailtjes) 🙂 Thanks voor het begrip!

Edit 2: alleen de boeken die nog over zijn, staan nog vermeld.

Gratis boeken (tegen verzendkosten)

Als de boeken samen staan, gaan ze alleen samen weg…

  • Spel van angst

  • Goudkoorts, Vlucht naar het noorden & de ballade van kleintje Mason

Te koop voor 5 euro per stuk

Of mail me met een leuk bod.

  • Soulmates 1,2 en 3
  • De vliegeaar

Wil je iets overnemen? Vul dan dit formulier in

[contact-form-7 id=”19070″ title=”Blogsale”]

Thanks!

Tags:

Divider

One response to “Blogsale!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.