Blog Hop #9: Goede Voornemens Voor Fictieve Personages

Geplaatst op 4 januari 2015 door Emmy in Boeken, Column / 6 Comments

Grijnzend open ik craving pages, want er staat weer een nieuwe blog hop klaar om onder handen genomen te worden. De opdracht van deze keer? 5 fictieve personages voorzien van een goed voornemen voor het komende jaar.

Nu noemde Joany al geheel terecht Dean die geheimen blijft houden voor zijn broertje Sam, maar mopperend vond ik dat Sam er zelf ook wel een knap kunstje van heeft. Maar om nu beide met hetzelfde voornemen als Joany om de oren te slaan? Nah. Nee.. Ik besloot het dit keer maar eens over de top te doen en de ware fangirl in mezelf naar boven te halen. Lekker overdreven… Of toch maar echt?

Castiel (supernatural), vraag Dean eens mee uit. Jullie draaien al vanaf seizoen vier om elkaar heen en op een gegeven moment moet je gewoon hoor. Kan die Amerikaanse TV best wel hebben, een homostel.. En ik denk dat heel veel fans daar om staan te springen. En de schrijvers hinten er naar.Serieus. Echt. Doe eens. Alsjeblieft? Don’t make me pray to you.

Verder heb ik geen supernatural obsessie hoor. Echt niet. Vanmiddag begin ik aan seizoen 7.

<3

Scarlet (The Lunar Chronicles), Doe eens baby’s maken met Wolf. JULLIE ZIJN ZO PERFECT SAMEN. <333333

<3

Zoey Redbird (The House of Night), ik zal eerlijk bekennen dat ik je irritant vind, maar P.C. was erg overtuigend over jou. Toch zou ik het waarderen als je jezelf komend jaar wat minder afsluit en meer vertrouwen hebt in het kunnen van je vrienden. Weet je wel niet hoe veel ze voor je overhebben? Bijna op een ziekelijke manier draait hun wereld om jou… Misschien moet je daar wat bewuster van zijn en hen meer in hun eigen kracht laten staan. Want zeg nou zelf.. Dat verdienen ze toch? Dan beloof ik dat ik verder ga met boek 10.

<3

Oberyn Martel (Game of Thrones), please, wordt vriendjes met Castiel zodat je terug tot leven komt en ik je lekkere smoel vaker op tv kan zien. TRANEN MET TUITEN. HALLO. Kom terug. Alsjeblieft? Ik vind dat het kan.

<3

Alle deelnemers uit Endgame: Please, just die already. Laat het einde van de wereld maar gewoon niet gebeuren en stop met het gestoorde spel. Wordt er iemand vrolijk van? God, nee. Dus kappen nou, stelletje kleuters. Omdat jullie voorouders en weet ik veel wie dit duizenden jaren geleden heeft bedacht, betekent nog niet dat jullie het recht hebben om elkaar (en anderen) de hersens in te slaan. DON’T MAKE ME SMITE YOU!

<3

Dit is veel te leuk.. Maar ik heb de vijf al gehaald.

Welk voornemen zou jij een personage mee willen geven?

 

Tags: ,

Divider

6 responses to “Blog Hop #9: Goede Voornemens Voor Fictieve Personages

  1. Leuke hop, al denk ik niet dat je voornemen voor Castiel uit gaat komen. Ik weet dat Jensen ( Dean ) het namelijk helemaal niet ziet zitten en ook hebben schrijvers van de show al vaker aangegeven dat het niet gaat gebeuren. Er worden veel vragen gesteld op cons over Destiel zoals ze dat noemen en eigenlijk worden de acteurs er zelf een beetje nerveus van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.