Automatisch tekenen met Jorine

Geplaatst op 22 april 2012 door Emmy in Recensie, Spiritueel / 0 Comments

Ik ken Jorine nu al een paar jaartjes en nu ze volop met haar praktijk ‘Claire Wisdom’ bezig is, besloot ik een stukje aan haar en haar praktijk te wijden op mijn blog. Soms verdienen mensen dat namelijk.
Jorine is een vrolijke mevrouw die vlakbij het strand woont en daar volop van geniet. Geef haar eens ongelijk, wat is er nou lekkerder dan op je blote voeten over het strand te hupsen terwijl de modder door je tenen omhoog komt en je haar alle kant uit wappert met het gevolg coupe zeewind. Lekker schelpen zoeken of schelpen ontwijken (ik ga er zelf altijd met mijn lompe poten instaan). Anyway, ik dwaal af.. Jorine leer je vooral kennen als je lekker tegen haar aan kletst.
Eén van de dingen die ze aanbied met haar praktijk zijn tekeningen die ze op gevoel en met behulp van haar gids maakt. Tekeningen die iets zeggen over degene die ze voor zich hebben tot bizarre nauwkeurigheid aan toe. Vervolgens legt ze precies uit wat elk symbooltje, kleurtje en krabbeltje betekend en kan je je achter je oren gaan krabben, want eigenlijk klopt het wel wat ze je voorlegt. Vervolgens krijg je het kaartje met de tekening opgestuurd zodat je het nogmaals goed kan bekijken. Die van mij moet ook nog ergens liggen, maar dat komt zo één twee drie niet naar boven drijven. Gelukkig heb ik er ook een digitaal, die ik wel met jullie wil delen.
Nu heb ik, toen ze daarmee begon, een van de eerste tekeningen mogen ontvangen en nog steeds vind ik het een bijzonder ding. De tekeningen die ze nu maakt zijn met kleur en meer details, maar dat is juist mooi om te zien, die ontwikkeling, dat het steeds makkelijker en duidelijker gaat.
Het is bijzonder dat iedereen een bepaalde manier vind om zijn of haar talent op de beste wijze naar buiten te brengen en dat geeft aan hoeveel effect het kan hebben als je door iets of iemand in een bepaalde richting wordt gestuurd. Jorine is het bewijs dat je het gewoon moet proberen en jezelf niet moet laten tegenhouden.
Ze is ook workshops gaan geven en het lijkt mij ontzettend gaaf om eens mee te doen, om op gevoel dingen te maken zonder na te denken. Nadenken over tekeningen doe ik elke dag al, om het zo maar te zeggen.
Interesse gekregen? Ga dan snel naar haar website: www.clairewisdom.nl

Tags:

Divider

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.