Augustus Wrap up

Geplaatst op 30 augustus 2022 door Emmy in Boeken, TBR / 1 Comment

De vakantie is voorbij sadddd. Tijd voor een nieuw schooljaar en om even terug te blikken op augustus. Augustus was een fijne maand, waarin ik veel las, veel deed en waarin ook veel in werking is gezet. Tijd om te kijken naar al die boeken enzo.

Dit las ik in augustus

Ik heb echt een goede leesmaand gehad, mede door mijn vakantie (daar las ik de meeste boeken), maar ik loop echt gigantisch achter met recensies. Dat hoop ik langzaam op te gaan pakken de komende weken.

 • This Wicked Fate – Kalynn Bayron
 • De schaduwen van radovar – Marloes Morshuis
 • Neon Gods – Katee Robert
 • Felix ever after – Kacen Callender
 • A touch of darkness – Scarlett St. Clair
 • Bad boys for life – Vrank Post
 • Efter – Hanna Bervoets
 • Duistere Dagenraad – Jay Kristoff
 • De reunie – Simone vd Vlugt
 • De pijn die wij verbergen – Monica Haak
 • Dichter nr 24
 • A touch of ruin – Scarlett St. Clair

Alma las ik trouwens alsnog in juli uit en ik ben in nog wat boeken bezig.

Dit kwam er binnen aan nieuwe boeken

Ja ik kocht dus 14 boeken in Schotland (oeps).

En daarnaast kreeg ik The Genevieve Deception. Veel nieuwe boeken dus! En dat is prima. Want het zijn (volgens mij) allemaal leuke boeken.

Dit wil ik gaan lezen in september

Ik hou het beperkt deze maand… Ik wil deze vijf boeken sowieso gaan lezen. Onder een hemel van sproeten is van school. In Delilah Green doesn’t care ben ik al begonnen en Beach read bespreken we de komende leesclub!

Hoe was jouw augustus?

Tags: , ,

Divider

One response to “Augustus Wrap up

 1. Marjolijn

  Aan de titel te zien, dacht ik dat Delilah Green Doesn’t Care een Eleanor Oliphant Is Completely Fine – achtig boek zou zijn, maar na even Googlen… nope, het is zeker niet zo’n boek! 😀

  Klinkt wel heel leuk, hoor! Ben benieuwd naar je recensie ^^

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.