Ask Me Anything #2 & 23 feiten

Geplaatst op 7 juni 2014 door Emmy in Persoonlijk / 8 Comments

Al een tijdje liep ik rond met het plan om weer eens een Ask Me Anything blogje te maken en dus vulde ik een hokje in mijn agenda met ‘ask me anything’. Zo. Dat zou wel lukken. Ik plaatste een oproep op twitter en kreeg een aantal vragen terug. Leuk!

Melanie: welk advies zou je met de kennis die je nu hebt, aan een jongere versie van jezelf geven?

Kies voor je eigen geluk.

Marleen: Wat zou je doen als je nog een dag te leven had?

God, wat een nare vraag. Vergaat de wereld of val ik morgen gewoon dood neer? Ik zou genieten van de tijd met mijn vriend, mijn ouders en andere familieleden bellen. De kat knuffelen. Me ziek eten aan chocolade en de dag afsluiten met allerlei zaker van genot. Zo. 

Tessa: Muzikale guilty pleasures?

Ik luister graag naar allerlei soorten muziek.. Maar stiekem vind ik het de laatse paar maanden niet eens zo heel erg om naar de top 40 van het moment te luisteren.

Daan: Boekige guilty pleasures?

Ik weet niet echt of ik daar guilty pleasures in heb.. Ik deel immers elk boek wat ik lees en heb geen boek gelezen waar ik me voor schaam.

Jenny: Wat eet jij het liefst op een beschuitje?

Hagelslag of kaas. Mijn vriend kijkt elke keer weer vreemd bij optie 2.

En toen waren de vragen op, maar werd ik wel door allerlei bloggers opgenieuwd genomineerd voor de momenteel hippe Very Inspiring Blogger-award. Ik voel me werkelijk waar vereerd en besloot in plaats van opnieuw een blogpost daar aan te besteden, deze blog op te vullen met 23 random weetjes over mij. Want ik ben 23 jaar oud en dat leek me wel een toepasselijk getal. Ik ga in ieder geval mijn best doen… Opletters zullen het misschien doorhebben: ik heb laptopproblemen gehad en daardoor minder ’tijd’ om dit blogje te vullen. Want ik moet en zal hem op tijd af hebben.

 1. Ik ben heel goed in het slopen van mijn Bh’s, sokken en spijkerbroeken. Overal gaten of een beugel die er uit piept. Irritant en niet zo tof voor mijn rekening.
 2. Het heeft me een rib uit mijn lijf gekost.. Maar wat is dit nieuwe ding SNEL. Holy lord.
 3. Ik deed 6,5 jaar met mijn vorige laptop.
 4. Ik zweet heel snel en best veel. Ja, random feiten it is! Zo. Het klinkt echt walgelijk, ik weet het.. Maar ik kan er niks aan doen.
 5. Ik ben allergisch voor parfum, zeep & rauwe ananas.
 6. Als het warm is, kan ik nog slechter tegen drukte. Soms wordt het zelfs zo erg dat ik het liefst wil wegrennen.
 7. Ik hou ontzettend veel van zwemmen en kan bij dit warme weer als jaloers worden op een fonteintje.
 8. Mijn lievelingseten is Italiaans.
 9. Ik kijk graag kookprogramma’s als Masterchef. Maar dan vooral de Australische en Nieuw Zeelandse. En My Kitchen Rules.
 10. Ik ben ontzettend blij dat ik nog zo veel ongelezen boeken heb.. Zeker door het geintje van gisteren.
 11. Ik ben mega trots op mijn aardbeienplantjes op het balkon en als we ooit een tuin hebben, dan wil ik een moestuin.
 12. Mijn zusje en ik zijn echt totaaaaal verschillend. Maar toch is ze de allerliefste zus van de hele wereld.
 13. Ik ben keihard op zoek naar een baan.
 14. Ik ben heel onzeker als ik iets nieuws moet doen en hoop altijd maar dat het een onontdekt talent is. Het is niet voor niets zo dat ik pas heel laat begonnen ben met rijlessen.
 15. Ik geloof dat elk verhaal – hoe fantasierijk het ook is – ergens een kern van waarheid heeft. Hoe leg je dat uit? Ik geloof in allerlei wezens, maar dat wij deze niet altijd kunnen zien maar dat schrijvers op een of andere manier door hen zijn ingefluisterd… Of intuïtie. Ach… Laat mij maar kletsen!
 16. Ik denk dat ik echt een super chille juf ben, deels omdat ik betrokkenheid ontzettend belangrijk vind!
 17. Ik struikel vaak over mijn woorden en het lukt me niet altijd (moeilijke) woorden uit te spreken. Dit is erg frustrerend.
 18. Ik drink thuis mijn sapjes altijd uit mijn Disneyprinssen beker. Want stiekem ben ik zelf een prinses.
 19. Ik kan elke hoed – zelfs rare middeleeuwse – opzetten en ze staan me.
 20. Ik zie met 1 oog maar 25% en zie daardoor geen diepte. Het is dus gevaarlijk om mij in een ruimte vol porselein neer te zetten.
 21. Ik kan heel enthousiast vertellen en mensen het idee geven dat ik reuze veel weet. Eh.. Bluff.. Anyone?
 22. Omdat ik op de basisschool vrij gemakkelijk mee kwam, heb ik nooit de discipline aangeleerd om goed mijn huiswerk te maken. Zo.. Nou.. Dat vind ik nu knap vervelend! Ik vond Harry Potter fora destijds veel belangrijker!
 23. Ik loop het liefste op blote voeten.

Zo.. Dat waren ze al weer! Dat ging weer snel! Sommige heb ik misschien ooit al gebruikt… Maar niet zeuren! Grrr.

Meer weten? Stel gerust een vraag!

Tags:

Divider

8 responses to “Ask Me Anything #2 & 23 feiten

 1. Leuk om te lezen! Ik loop ook graag op blote voeten. 🙂 Of op Birkenstocks. Dat zijn nou eenmaal niet enorm mooie slippers, maar het loopt zo fijn.

 2. Wat zijn ze leuk al die feiten. Met nr. 10 ben ik zelf ook super blij. Net mijn laatste recensieboek uitgelezen dus ik heb nu keuze uit één van de 130+ ongelezen boeken die op me staan te wachten. 🙂 In nr. 14 herken ik mezelf helemaal, in nr. 19 dan weer helemaal niet. Ik kan erg slecht tegen de zon en moet dan een hoedje opzetten én dat is iedere keer een super stom zicht. En euh … toch helemaal niets mis met beschuit en kaas. Dat is één van mijn favoriete combinaties.

 3. Haha nummer 18! Zeer herkenbaar. Mijn ouders zeiden altijd als grap dat ik een Spaanse prinses was, geadopteerd door mijn ouders. Maar ik leek echt op mijn moeder, dus die droom moet ik helaas laten gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.