Ask me anything #1

Geplaatst op 21 februari 2014 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Via twitter vroeg ik om leuke vragen voor een ‘Ask me anything’ logje. Natuurlijk mag je altijd nog vragen stellen (voor een volgende keer). Ook heb ik, voor het gemak, de vragen die al eerder werden gesteld er ook maar weer bijgepakt! En wat kreeg ik een aantal leuke vragen zeg! En ja, sorry, het heeft een eeuwigheid geduurt voordat dit blogje eindelijk is verschenen. Misschien herinner je je wel niet eens meer dat je deze vraag stelde. Ha. Stiekem is dat ook wel weer leuk toch?

Tessa: Wat is je favoriete kunstenaar?
Heb ik niet! Ik kan geen echte favoriet noemen omdat ik heel veel dingen gaaf vind. Oude meesters, illustratoren.. maar ook schrijvers vind ik ergens echte kunstenaars. En dat zeg ik niet alleen maar omdat ik het liefste beide zou zijn. 

Ivette: Een boek illustreren of een boek schrijven? 
In het verlengde van de vorige vraag: het liefst zou ik beide doen. Ik hoe echt van illustreren en het vormgeven van een wereld, maar ik vind het ook echt geweldig om zelf een verhaal te bedenken. Zelf een wereld te scheppen. In zowel woord als beeld. Ik zou dan ook heel graag zowel kinderboeken illustreren als zelf boeken schrijven. Dromen mag toch!?

Danielle vroeg tijdens de pagan: Hoe komt het in jouw leven tot uiting dat je Pagan bent? Doe je speciale dingen?
Speciale dingen niet echt. Ik neem mezelf altijd voor om er meer mee te doen, maar op een of andere manier komt dat nog niet tot uiting. Misschien later, als we ooit een huisje hebben met een tuin (dicht bij het bos, als we dan toch mogen wensen) dat ik er wat meer mee kan doen.. Als in een kruidentuintje enzo. Verder zie je wel allerlei pagan gerealateerde spulletjes in mijn kast staan en draag ik soms symbolische kettingen, maar verder merk je er denk ik vrij weinig van. Tenzij je er natuurlijk met me over in gesprek gaat.. Dan kan ik (volgens mij) vol passie vertellen. 

Oh jee… Eigenlijk ben ik heel slecht.. Want ik vergeet hierbij gewoon te zeggen dat heel veel van mijn tekeneningen toch deels zijn geinspireerd door de oude pagan mythologie, dus mythologie in het algemeen, keltische godinnen en allerlei symbolen.  


Dit is bijvoorbeeld een plaat die ook te koop is als a5 kaart (even wat schaamteloze zelfreclame hoor). Dus neem vooral contact op.

Hesteranne: met welk personage uit een boek zou je wel een dagje willen ruilen?
Ik heb altijd een zwak gehad voor de magische wereld van Harry Potter, dus doe mij maar een ruil met random-leerling nummer 235 die op Zweinstein zit. Echt hoor, ik wacht nog steeds op mijn brief van Zweinstein. 

Noa: Als je een uil zou zijn, welke soort zou je dan wezen? 
Of een lieve kleine, zoals een bosuil, of een bigass grote, zoals een Oehoe. Maar kerkuilen zijn ook mooi.. Of een sneeuwuil! Ik hou van uilen. Groot en klein. Als je dat nog niet doorhad… Haha. 

En voor jullie: stel gerust nog een vraag voor deel 2!  

Tags:

Divider

2 responses to “Ask me anything #1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.