Antwerpen

Geplaatst op 15 maart 2013 door Emmy in Evenement / 4 Comments

Wat doe je als klas zijnde als je een uitje wilt plannen en je een docent in Antwerpen hebt wonen? Juist, dan vertrek je ook naar het zuiden!
En dus vertrokken we gisterochtend met de trein naar Roosendaal en vervolgens met de NS HighSpeed richting Antwerpen.

Moet je zien wat een prachtig station Antwerpen Centraal eigenlijk is! En je bent er zo!

Als eerste zijn we naar the Bries Space geweest, een uitgever en gallerie. Ze geven graphic novels met een artistiek tintje uit en het was leuk om te zien wat er allemaal hing.
Vervolgens gingen we naar een leuke café waar we onze Discussie en Debat moesten oefenen… Behoorlijk lastig, want wanneer is een stelling goed genoeg om discussie op te leveren, maar wel dat je voldoende verteld over je project?

Na dit gedaan te hebben waren we vrij om te gaan en te staan waar we wilden. Natuurlijk een mooie kans om nog wat van de stad te zien. We zijn uiteindelijk naar het Keltische winkeltje Triskel geweest en naar de enorme stripboekwinkel waar we kwijlend rondliepen. Man, wat hadden ze daar ONTZETTEND veel.

Dit leuke grapje kwam omdat we er zo ontzettend lang over gedaan hebben om terug te gaan. We gingen om 5 uur weg en ik was om half 9 eindelijk in Best… Rhenen zou 10 uur geworden zijn, dus ik ben al lang blij dat het zo meeviel. We hadden steeds de pech dat we net een trein gemist hadden.. dus tja.. Dan ga je dit soort dingen maken op stations…

En dit heb ik uiteindelijk meegenomen uit Belgie. Een booster Magic Kaarten, De druiden deel 4 en een Keltische kaart met een uil erop.

Een hele leuke dag dus, ondanks dat we eigenlijk niet heel erg veel van Antwerpen hebben gezien…

Tags: , ,

Divider

4 responses to “Antwerpen

  1. Heey wat leuk, Antwerpen! Ik kom daar ook regelmatig om te shoppen! Super gezellig daar 🙂 (Ik woon in Gent, dus Antwerpen is niet zo heel ver voor mij 😉 )

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.