After all this time

Geplaatst op 4 januari 2016 door Emmy in Persoonlijk / 18 Comments

Deze week had ik oa. een Harry Potter party en ging ik op zoek naar mijn bruidsjurk!

Zwadderaar

Maandag

Elke maandagavond spelen wij Dungeons & Dragons, een rollenspel, en ik besloot dat we tussen kerst en oud en nieuw hoognodig iets extra’s moesten doen. Dus begonnen we eerder en gingen we ook nog eens gourmetten. Ik vond het een enorm geslaagde dag! Ik las daarom niks vandaag, maar dat is oké.

Engel

Dinsdag

Ik was de hele morgen een beetje nerveus.Vandaag zou ik namelijk met mijn moeder en zusje gaan kijken voor een bruidsjurk. En ja, ik heb wat gevonden. Nee, ik laat nog niks zien. Ik geef alleen de hint dat het een gekleurde is en dat het geen standaard bruidsjurk is. Daarna gingen we lekker sushi eten. ’s Avonds las ik nog wat in de geïllustreerde Harry Potter. Dat boek is zó mooi. Ik zit weet helemaal in de magische wereld. Heerlijk!

Oh, bij de uitverkoop in de Bijenkorf kocht ik Stad van de Engelen, dit boek leende ik ooit van de bieb, maar wilde ik toch graag hebben. En voor 5,55 was dat het waard.

stad van de engelen

Woensdag

Vandaag is mijn eerste echt vrije dag van de vakantie. Gek he?  ’s Morgens fiets ik naar de dokter om me in te schrijven, doe ik wat boodschappen en fiets ik langs de kringloop. Daarna werk ik een paar uur aan het jaaroverzicht. Ik blog nog wat meer, luister wat muziek en werk aan een logo. ’s Avonds lees ik HP uit. Ik ben er een beetje emotioneel van. Verder ben ik de hele avond alleen, dus rommel ik een beetje aan. Ik doe lang niet alle dingen die ik voor ogen had, maar dat is prima.

Harry Potter

Donderdag

Vandaag is het de laatste dag van 2015 en ik doe lekker rustig aan. Omdat ik nog geen feedback op de logo’s heb, hoef ik daar vandaag niet aan te werken, dus ga ik bloggen, doe ik boodschappen en klets ik met mijn blogvriendinnetjes op de app. Hoewel ik de hele dag zin heb om ’s avonds serie te kijken, doen we het niet. Ik lees wel op de valreep Night Owls uit. Daarmee eindig ik mijn goodreads challenge met 297 (exclusief rereads). En dan tellen we af.

Boekenkast

Vrijdag

Gelukkig nieuwjaar! Ik prop er ’s morgens meteen een oliebol in (ik wil die dure krengen niet weg hoeven gooien!) en ik stel mijn doel voor 2016 in (250 boeken). Ook schrijf ik een stukje over mijn doelen en wensen voor 2016.

’s Middags gaan we naar familie. Dus lekker lezen in de trein: ik lees Passie van Lauren Kate. Ja, ik begin het jaar met een reread. Op de terugweg heb ik het boek uit, dus begin ik met Gerechtigheid, het derde millenniumboek.

Zaterdag

Hogwarts letter

Ik heb niet echt het gevoel dat het zaterdag is, gek he? Vandaag doe ik heel rustig aan; ik werk aan logo’s en een ander mysterieus project en pak wat boeken in. Allemaal van die kleine dingetjes. En ik krijg te horen wanneer ik naar Praag ga. ZO VET! Grotere dingen die ik vandaag wilde doen, doe ik lekker niet. Rebels joh. Daarna vertrek ik richting Melisa voor een super leuk feestje. Zij organiseerde namelijk samen met Tim een Harry Potter party. HOE VET. Het was echt super, super gezellig. In de trein begon ik aan Fallen in love, maar omdat ik voornamelijk met anderen in de trein zat, had ik hem pas zondag uit. Ik heb duizend gekletst, plannen gesmeed en singstar gespeeld. Het was ontzettend geslaagd. Dankjewel lieverds.

Harry Potter feest collage

Taart met slagroom

Zondag

Ik las dus Fallen in love uit in de trein naar huis en thuis begon ik meteen met het uitwerken van een logo en het afronden van een bestand waar ik hopelijk binnenkort meer over ga vertellen. Er kwamen vrienden spelletjes spelen, maar ik was erg moe en wilde bepaalde dingen gewoon lekker regelen, dus deed ik niet mee. ’s Avonds stuurde ik belangrijke mails uit en ging ik een beetje uitgelaten naar bed.

Ember

Deze week heb ik niet heel veel gelezen, maar dat heb ik vaak bij vrije weken. Waarom? Omdat ik juist heel veel lees in de trein. Komende week begint het ‘echte leven’ weer en dat voelt heel gek. Ik heb zo veel plannen voor 2016, dat het bijna vreemd voelt om met de normale dingen bezig te zijn. Ik hoop volgende week oa. The cage en hush hush te herlezen en mijn hart en andere zwarte gaten en middernacht deel 7 te lezen.

Uitgelezen: Harry Potter and the philosopher’s stone illustrated, night owls, passie en fallen in love
Mee bezig: Gerechtigheid en Warriors 2
Nieuw: Stad van de engelen

Harry Potter funko

Tags:

Divider

18 responses to “After all this time

  1. Gaia

    Altijd leuk deze dagboekjes. Fijn dat je een leuke vakantie gehad hebt. Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ben benieuwd naar de jurk.

  2. Ava

    Als je naar Praag gaat moet je zeker de joodse begraafplaats bezoeken als je tijd heb. Die is super mooi en er omheen is ook van alles te doen: echt een aanrader!

  3. Ik ben niet jaloers hoor. Echt niet, dan ben ik volgens mij nooit, maar ik had het uiteraard niet erg gevonden mocht ik ook op dat Harry Potter-feestje zijn geweest. Je beide tips voor het trouwkleed zouden evengoed die van mij kunnen omschrijven. Maar ik vermoed dat onze smaak ook op dat vlak mooi overeenkomt. Wat is Ember trouwens groot geworden. Oh en nu ik al die leuke funko dolls nog eens in je kasten zie staan … ik kocht maandag Snape, dus die staat hier nu ook in de kast om Harry, Ron en Hermione in het oog te houden. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.