Nieuwe kasten!

Geplaatst op 4 juni 2013 door Emmy in Boeken, Persoonlijk / 5 Comments

Hoewel ik echt knetter druk ben met het eindexamen (nog iets meer dan 2 weken, help!!!) is er af en toe natuurlijk ook een beetje tijd om iets anders te doen. Een blogje typen, heerlijk lezen of, zoals ik vorige week woensdag samen met mijn vriend deed: Kasten uitzoeken bij Ikea!

Aan het eind van de zomervakantie wil ik daar permanent gaan wonen en daardoor neem ik elke keer dat ik daar heen ga zo veel mogelijk mee wat al daarheen verhuisd kan worden… Dus ook heel veel boeken! Ze stonden eerst een hele tijd een beetje weggemoffeld in de slaapkamer, maar ik droomde van weer een eigen mooie volle boekenkast. En die is weer werkelijkheid geworden!

De hele vrijdag hebben we karton opengescheurd, schroefjes geteld, de kat achternagezet (want die stal een schroefje) en kasten in elkaar gepropt. En het leuke? 2 kasten voor mijn vriend zijn boeken en 3 billy’s met opstuk voor die van mij!

Foto: Zoooo blij! Nu binnenkort de rest van mijn boeken maar eens hier krijgen! <3

Woorden kunnen bijna niet omschrijven hoe ontzettend blij ik met die kasten ben! Steeds als ik er naar kijk (en dat is vaak!) tover ik een glimlach op mijn gezicht… En hij is nog niet eens vol! Meer dan de helft van mijn boeken zit namelijk nog ergens in dozen in de opslag… Dus ik moet nog even geduld hebben voordat ik mijn mooie boekjes weer in vol ornaat kan bewonderen. En daar heb ik me toch een partij zin in! Och, wat is het toch heerlijk om een boekenwurm te zijn! En ik beloof jullie een mooi filmpje als alles er in staat!

Tags: , ,

Divider

5 responses to “Nieuwe kasten!

    • Ja ik ben super trots op mijn kast! En ja, inderdaad er staan ook manga’s! Ik had er eerst meer, maar ik heb vooral de leuke gehouden. Haha. Als ik alles hier heb, maak ik een filmpje en dan zal je ook zien welke ik heb. šŸ˜€

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.