Deze Young Adults verschijnen in november

Geplaatst op 1 november 2017 door Emmy in Boeken / 9 Comments

November breekt alweer aan… wat gaat dit jaar hard! Voor je het weet is het alweer sinterklaas en kerst… en daarom is het nu de perfecte tijd om je verlanglijstje aan te vullen. Net als elke maand heb ik weer een lijst gemaakt met boeken. Deze young adult verschijnen in november en ik moet eerlijk zeggen; er zitten meer toffe boeken tussen dan ik in eerste instantie had gedacht. Kijk je mee?

Klik op het omslag om meer over het boek te lezen. Je wordt dan doorgestuurd naar bol.com. Iedere verkoop via mijn blog levert mij een kleine bijdrage op, die ik kan gebruiken om de site te laten draaien en om (win)acties te bekostigen.

Nederlands

The White RoseSummoner 2 - De edeleMonsterPhobos 3Het Huis van de Nacht Andere Wereld 1 - Bemind

Wat een toffe boeken verschijnen er deze maand. De eerste twee zijn echt heel tof, want die heb ik al gelezen. Maar De Edele wil ik zeker scoren, want de auteur komt naar YALFest en het is weer een prachtige hardcover. Naar Monster ben ik ook best benieuwd, want Gone was gaaf. Maar Phobos en Bemind lijken me echt heel tof.#noshame

NimmernachtWonderlandGeek Girl 6 - Voor altijdLibrary KissDe eliminatie

Nimmernacht en Geek girl voor altijd staan enorm hoog op mijn wishlist.. Klinken allebei super tof.. En Wonderland is natuurlijk een beetje ook mijn boekbaby. Library kiss zal veel mensen enorm aanspreken, maar mij trekt het wat minder, ondank de bibliotheek op de kaft.

In het diepeWinger - Winger 1 - WingerDoor de stormChallengeWill Grayson

Deze boeken trekken me wat minder, maar die nieuwe kaft van Will Grayson vind ik wel heel tof.

Er zijn nog wat meer boeken die zullen verschijnen, waaronder De overlevenden van Alexandra Bracken. Helaas is Welkwoud van Tahereh Mafi vertraagd.

Engels

Ook in het Engels verschijnen er in november weer een aantal mooie young adult boeken. Mijn arme TBR… Toch is het een vrij rustige maand… De meeste nieuwe YA’s zullen pas in januari 2018 verschijnen.

Fantastic Beasts and Where to Find ThemThe Mortal Instruments 1The Becoming of Noah ShawUndercover PrincessAlmost Midnight

Fantastis beasts gaat zo hard op mijn verlanglijstje! En de special edition van City of bones heeft echt zulke mooie art! Almost midnight lijkt me ook heel tof, maar is heel dun en vrij duur… Hmm.

Sun WarriorRenegadesWhy the MonsterSiege of ShadowsRetribution Rails

RENEGADES! Maar ik wacht op de Nederlandse dus dat is nog eventjes wachten (maar absoluut niet lang!)

The Amateurs, Book 2 Follow MeHidden KingdomFlashfallEmpressShadow Rise

Er komt weer een Amanda Hocking bundel met een trilogie: Hidden Kingdom. Ook het vervolg op The Diabolic, The Empress, komt eraan. Ik vind het best jammer dat het geen standalone is gebleven…

RosemarkedThe SpeakerWhichwood

Rosemarked zag ik langskomen op instastories en klonk best wel tof! Zou The Speaker er weer net zo bijzonder uitzien? En Whichwood komt er natuurlijk ook aan!

Hoewel er heel wat toffe boeken aankomen, heb ik er maar een paar waarvan ik denk; ja, die wil ik snel hebben!

Zijn er november releases die jij meteen op je verlanglijstje hebt gezet?

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags: ,

Divider

9 responses to “Deze Young Adults verschijnen in november

 1. Hee Emmy,

  Leuk lijstje van boeken!
  Ik kijk uit naar de Nederlandse: ‘The White Rose’, ‘Phobos’, ‘Wonderland’ en ‘Geek Girl #6’. Maar of ik deze boeken in het Nederlands ga lezen of voor het originele Engels kies weet ik nog niet.
  En de Engelse: ‘Undercover Princess’, ‘Shadow Rise’ en ‘Speaker’.

  Greetings by Sophie

 2. Do

  Er komen weer veel leuke boeken uit in november! Ik ben erg benieuwd naar Wonderland, Whichwood, Renegades en natuurlijk de geïllustreerde versie van Fantastic Beasts!

 3. Ik ben op dit moment een eARC van Renegades aan het lezen, maar ik weet bijna zeker dat ik ‘m ook fysiek ga kopen want ik hou van superhelden en Marissa Meyer vind ik gewoon een fijne auteur!

 4. Marjolijn

  Oh wauw, die nieuwe versie van Fantastic Beasts ziet er prachtig uit! Ik vond die film ook zo mooi, kon me heel goed inleven in Newt Scamander, haha xD

  Gelukkig ben ik jarig eind van het jaar!

 5. Andrea

  Zoveel toffe boeken 😮 The White Rose, Monster, Nimmernacht, Renegades, De overlevenden en De Edele (ik moet eerst De nieuweling nog lezen, maar die covers zijn zooo tof 🙂 ) Misschien Sun Warrior, maar daar moet ik ook nog deel 1 van lezen. En dan nog die geweldige uitgaven van Fantastic Beasts en City of Bones. O wow, Sinterklaas en de kerstman mogen wel alvast gaan sparen 😉
  Ik ben trouwens al begonnen in Wonderland 🙂

 6. De geïllustreerde versie van Fantastic Beasts staat al eventjes op mijn wenslijstje. Dat ik niet al te subtiel aan mijn echtgenoot heb gegeven vermits hij het soms moeilijk vindt om kerstcadeautjes voor me te bedenken. Harry Potter & the prisoner of Azkaban staan ook op dat lijstje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.