Deze young adults verschijnen in december

Geplaatst op 30 november 2017 door Emmy in Boeken / 11 Comments

Het is toch te bizar voor woorden dat we alweer richting de laatste maand van 2017 gaan?! Het lijkt nog maar gisteren dat ik overal 2016 invulde en nu.. poef. Het is ook alweer bijna tijd voor de Boeken Adventskalender… Hebben jullie er al weer zin in!?

Ook komende maand staan er weer een aantal toffe young adults te verschijnen en dus heb ik ze weer op een rijtje gezet. Wie weet dat er nog een leuk kerst/sinterklaas cadeautje voor je tussenzit! Het zijn er wel weinig, want december is meestal een rustige maand op het gebied van uitgaven. Toch zijn de boeken die uitkomen wel weer boeken die je niet wilt missen.

Nederlands

The Renegades 1 - Alter egoVoor ik je loslaatThe Darkest Minds-trilogie 2 - Onvergetelijk

De drie young adult boeken (JA ECHT!) die deze maand gaan verschijnen zijn stuk voor stuk boeken die veel verwachtingen scheppen. Zo ben ik zelf enorm benieuwd naar Alter Ego. Ik ben dol op Marissa Meyer Ên superhelden, dus dat zal vast een gouden combinatie worden.

Voor ik je loslaat komt eerder dan verwacht, maar ik heb zelf al een Engelse ARC liggen. Extra leuk: op 10 december hebben we bij Van Piere de boekpresentatie Ên een tof kerstfeestje. Ik hoop het boek voor die tijd gelezen te hebben.

Dan komt er ook Onvergetelijk. Dit is het tweede deel van de Darkest minds serie van Alexandra Bracken. Ik heb zelf deel 1 in het Engels gelezen en die vond ik zo zo, maar ik ga in de herkansing met de Nederlandse uitgave. Als die me beter aanspreekt kan ik meteen door met deel twee, want die heb ik dan nog niet gelezen.

Engels

Immortal ReignThe Truth Beneath The LiesWitch's PyreThe Rebels of GoldBlood Red Snow White

Shadow RiseFreed by Flame and StormInstructions for a Secondhand Heart

Ook dit zijn er niet zo veel he? Een aantal zijn zelfs boeken die al uit zijn, maar nu pas in paperback verschijnen. Het zijn ook veelal latere delen in een serie die ik nog niet lees of, in het geval van Immortal Reign, nog niet zo ver ben.

Deze maand kan mijn wishlist tevreden zijn. Fijn joh!

Aan de andere kant; het is de stilte voor de storm, want in januari komt er vet veel uit.

Naar welk boek kijk jij het meest uit?

 

Tags: ,

Divider

11 responses to “Deze young adults verschijnen in december

  1. chardonay

    Alyer ego natuurlijk! Ook stiekem wel benieuwd naar voor ik los laat. Maar van de engelse wil ik ook heel graag het boek van Morgan Rhodes lezen. (moet het vorige deel ook nog kopen). Okay, ik wil te veel….

  2. Andrea

    Ik kijk het meeste uit naar Alter Ego. En ik wil graag de Three Dark Crowns novella lezen (The Young Queens).
    Ik vind het ook niet zo erg dat er niet veel nieuws uitkomt. Ik heb nog een paar boeken van vorige maanden op mijn wensenlijstje staan 🙂 en nog heel veel op mijn tbr lijst.

  3. Ik mag hier eigenlijk niet komen kijken want ik blijf maar nieuwe Engelse boeken ontdekken die ik wil lezen Ên ik heb echt geen flauw idee wanneer ik daar ooit de tijd voor ga vinden. 🙂 Wat jammer dat de voorstelling van Marieke Nijkamp haar boek geannuleerd moest worden door de sneeuw. Ik kijk alvast uit naar jouw recensie van Blood red Snow white. Ik ga er alleszins vanuit dat dit boek een hervertelling is van je favoriete sprookje maar misschien is het wel iets helemaal anders. Alter Ego moet ik wel nog een keer te pakken krijgen vermits ik in januari naar Audrey’s leesclub wil gaan. Voor ik je losgaat ligt hier al op me te wachten.

  4. Mijn portemonnee vind het helemaal niet erg dat het een vrij rustige maand is, hahaha. Natuurlijk ga ik wel sowieso de nieuwe Marissa Meyer scoren. Ik zou haar boodschappenlijstjes nog lezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.