Deze Young Adults verschijnen in augustus

Geplaatst op 2 augustus 2016 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Het is alweer augustus! Eindelijk volop vakantie en bijkomen van een schooljaar vol pieken en dalen. Als deze blogpost verschijnt, zit ik nog in het prachtige Londen om fantastische boeken te scoren en te genieten van de aanwezigheid van allerlei lieve bloggers.

De vakantie is altijd een geweldig moment om heel veel boeken te lezen.. Ik ga er deze maand lekker tegenaan om heel veel boeken te gaan lezen. Elke keer als ik een boek van mijn TBR plank lees, vul ik hem meteen weer aan met een boek. Heerlijk. En deze maand zullen er weer een aantal toffe boeken verschijnen. Ik zet ze voor je op een rijtje. Klik op de omslag* om een beschrijving te lezen.

Uiteraard staan er ook een paar niet-YA’s tussen. Bijvoorbeeld fantasy-boeken of juist romans die mij ook aanspreken.

Nederlands

De vuurvogel 2 - Tienduizend hemels boven jouDe Dark Elements 3 - AdemloosDe kronieken van BaneIk zie je tussen de wolkenDumplin'PhobosElke dag maandagMisluktVerdermeerDe Brug der Getijden 6 - De Bloedrode RivierDe Demon van Felswyck 1 - InvocatieInstappakket Urban Fantasy

Engels

A Torch Against the NightThe Beauty of DarknessThe Heart of BetrayalGirl Hearts GirlRoyal TourWhat's a Girl Gotta Do?Hotel Valhalla Guide to the Norse WorldsHunterLockwood & Co. Book Three the Hollow BoyThe Flame Never DiesWitch's PyreA Promise of FireNevernightGhost TalkersThe Thousandth Floor

Wow, er komen zo veel toffe boeken uit. Niet heel veel, maar wel veel hele toffe. Duizend hemels boven jou, dumplin, elke dag maandag, verdermeer… Ik wil het allemaal! Ik kijk al zo lang uit naar deze boeken. En ook in het Engels verschijnen er weer heel wat boeken. Ik kende ze lang niet allemaal, maar ik weet zeker dat ik er een aantal op mijn TBR wil toevoegen. Vooral omdat sommigen ook in het Nederlands zullen verschijnen. Dat wordt geduld hebben!

* Ik link naar bol.com omdat ik lid ben van het partnerprogramma. Met elk boek wat je via mijn blog koopt, ben ik in staat om winacties te organiseren, omdat ik een kleine commissie krijg.

Bewaren

Tags:

Divider

4 responses to “Deze Young Adults verschijnen in augustus

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.